BG online

Roditeljstvo

Smernice za srećan porodični život

Zdrav razvoj deteta

Porodični terapeut Jasper Jul objavio je knjigu „Život u porodici“ i tvrdi da današnje porodice ne mogu samo da preuzmu vrednosti prethodnih generacija i da po tom obrascu vaspitavaju svoju decu, napominjući i da se s godinama mnogo toga promenilo. On kaže da odnos između muškarca i žene i podizanje dece u porodici treba pažljivije osmisliti i promeniti.

Deca ne znaju šta im treba

Jesper Jul predstavlja svoje viđenje života u porodici, koje se bavi suštinom problema. On nudi moguća rešenja i ističe koje vrednosti smatra najvažnijim za uključivanje u srećan porodični život. Deca ne znaju šta im treba, znaju samo za ono što žele. Kad dečje želje postanu smernice i roditeljima, deca ne dobijaju ono što im zaista treba.
Jul u ovoj knjizi nudi principe koji će pomoći da živimo ispunjen, srećan život u svojoj porodici. „Život u porodici“ je neophodna knjiga za zdrav razvoj deteta i nudi  odgovore na pitanje kako živeti srećan život u porodici.
Jesper Jul je jasan i lako ga je razumeti kad govori o obrazovanju i sadašnjim vrednostima, pojmovima kao što su moć, odgovornost i briga.
Jesper Jul je porodični terapeut, predavač, autor i pedagog koji ima centre za podršku u 22 zemlje širom sveta, uključujući i Srbiju, a njegovi naslovi objavljeni su u više od 30 zemalja. Tokom poslednje dve decenije formulisao je nov prilaz vaspitavanju, razvoju i socijalizaciji dece. Zamisao mu je da inspiriše i podrži roditelje i profesionalce kako bi deca mogla da odrastu mentalno i socijalno zdrava, što čini pružajući efikasnu i primenljivu alternativu nasilnim i uvredljivim metodama vaspitanja kojima su deca često izložena.

Knjigu „Život u porodici“ po ceni od 599 dinara + ptt troškovi možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: © by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Gala koncertom Orkestra Škole za muzičke talente iz Ćuprije 14.…