BG online

Vesti

Tamara i Bogdan prepešačili 256 km za decu bolesnu od malignih bolesti

Tamara Klarić i Bogdan Stevanović su krenuli peške ka Beogradu iz Niša 19. septembra a cilj njihove akcije „Pruži korak“ je prikupljanje sredstava za izgradnju Roditeljske kuće u Beogradu.

Tamara i Bogdan su prepešačili 256 kilometara i očekuje se da stignu u Beograd 26.9. oko 15h ispred Sportskog centra Banjica, odakle će zajedno sa volonterima NURDOR-a i građanima koji su podržali akciju krenuti u Marš solidarnosti od 5 km do parka Milutina Milankovića pored Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj. Planirano je da u park stignu oko 16.30h.
U parku će već od 12 časova biti organizovan NURDOR humanitarni bazar i pripreme za doček Tamare i Bogdana. NURDOR poziva građane koji žele da pruže svoj doprinos finalu pešačenja koje je podiglo celu zemlju na noge, da dođu na jedan od ovih punktova kako bi dali podršku ovim sjajnim mladim ljudima koji poručuju:
-Zahvalni smo na ogromnoj podršci koju dobijamo kroz celu zemlju tokom svih ovih dana i drago nam je da smo uspeli da probudimo zajedništvo i dobro u ljudima. Voleli bismo sada da svi zajedno donesemo tu energiju pod prozor mališanima koji se u Beogradu leče od malignih bolesti. Park Milutina Milankovića se nalazi između bolnice u Tiršovoj i Instituta za onkologiju i radiologiju i pozivamo vas sve da budete sutra sa nama na tom mestu odakle ćemo poslati najsnažniju poruku podrške. Tiče se svih nas. Vidimo se!

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
NEIZGOVORENE REČI MOGU DA VAS RAZBOLE „Nemaju ljudi već pripremljen…

You cannot copy content of this page