fbpx

BG online

Vesti

Prva dvorana u regionu sa RGB+laserskim bioskopskim projektorom

U velikoj sali Kombank Dvorane je prvi put u regionu instaliran RGB+ laserski bioskopski projektor.
Zahvaljujući sredstvima odobrenim po osnovu konkursa Filmskog Centra Srbije za digitalizaciju, najveća sala u Dvorani, koja broji 1382 mesta, je pored svih multifunkcionalnih karakteristika i zahvaljujući svojoj akustičnosti, na ovaj način postala najbolje opremljena bioskopska sala u Srbiji i regionu.
RGB+ laserska projekcija stvara neverovatan osećaj realnost boja i u skladu sa digitalnim bioskopskim standardom dostiže 98.5% stvarnosti između žive slike i ono što vidimo na bioskopskom platnu.
Izvor svetlosti je za 30% jači u odnosu na druge projektore i sa 20% više kontrasta. Uz generisanja 12 svetlosnih lumena po watu električne energije instalirani RGB+ laserski projektor štedi i do 70% električne energije.
Tako će sada, a u kombinaciji sa vrhunskom audio opremom, ugođaj gledanja filmova u velikoj sali Kombank Dvorane postati jedno sasvim novo i posebno iskustvo.
Ovo je poslednja reč tehnologije bioskopskog projektora i tek nakon samo nekoliko instaliranih projektora ovog tipa u svetu, Beograd i Srbija su dobili priliku da budu među odabranima.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najviše problema sa depresijom i anksioznošću Usvojen nacionalni program za…