BG online

Vesti

Muče vas ljubav, kilogrami i novac? Ovu konferenciju ne smete propustiti!

U vreme kad se zvanično svaki treći brak završava razvodom, balkanske zemlje su na vrhu najsiromašnijih u Evropi a sve veći broj ljudi ima problem sa viškom kilograma, Kristina Ercegović je kreirala novi koncept- međunarodnu konferenciju na temu: “Ljubav, kilogrami i novac” koja će se održati 10.marta u zagrebačkom hotelu Antunović od 9h do 17 h.

Čak 17 govornika iz tri zemlje među kojima su Bruno Šimleša, Mirela Španjol Marković, Kristina Ercegović, zatim Lidija M. Rosati, Nadja Skazlić, Adela Franceković, Mara Majstorović, Dragana Nerandžić, Sanja Plavljanić Širola održaće predavanja i panele, govoriti o tome kako pronaći i zadržati pravog partnera, kako imati srećnu i ispunjenu partnersku vezu, kako se oporaviti od prekida i razvoda, što znači voleti sebe, kako oprostiti, biti finansijski slobodan i kako jednom zauvek smršati.
Kroz panel diskusiju terapeuti će sa učesnicima podeliti svoje spoznaje o pravim uzrocima viška kilograma, dok će oni koji su uspeli da skinu i do 70 kg ispričati svoje iskustvo i kako im je to pošlo za rukom, dok će nekoliko preduzetnika podeliti svoje savete i konkretne korake o tome kako postati finansijski slobodan.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Putovanje u Irsku u aprilu Najduža muzička tradicija u srpskom…