fbpx

BG online

Vesti

Knjiga o životu Margite Stefanović

Realni pogled u femme fatale ex yu muzičke scene

„Magi – Kao da je bila nekad“ je biografija klavijaturistkinje grupe EKV Margite Stefanović Magi iz pera novinara Dušana Vesića.
Ovo je knjiga o nekadašnjoj “femme fatale” nekadašnje jugoslovenske scene koja je svojom muzikom i harizmom obeležila jedan period u istoriji rok scene na ovim prostorima. Margita je preminula 2002. u 43.godini života, a način na koji je živela i umrla predmet je kontroverznih tumačenja.
Knjigom „Magi – Kao da je bila nekad“ Vesić je želeo da odgovori na neke tabloidne natpise i pruži realan pogled na jednu od najvrednijih pojava na srpskoj i ex-YU rok sceni.
-Njegova priča o Margiti Stefanović, koliko teskobna toliko i poštena, koliko gorka toliko i iskrena, nije samo nezaobilazan dokument za svakoga ko voli i poštuje Magi, nego i ogledalo u kojem će se prepoznati oni koji su umeli da ublaže njen bol, oni koji su se okoristili njenom nemoći i oni koji su pokazali ravnodušnost pred njenim strašnim patnjama- rekao je Ivan Ivačković povodom objavljivanja knjige „Magi – Kao da je bila nekad“.
Knjiga sadrži i ekskluzivne fotografije iz karijere i privatnog života Margite Stefanović Magi.

Knjigu „Magi – Kao da je bila nekad“ po ceni od 1099 din možete poručiti telefonom 066/060-820 ili putem porudžbenice:  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Moderniji, lepši, udobniji... Kultno mesto na Trgu Nikole Pašića, dvorana…
  error: