BG online

Vesti

Kako je izgledalo druženje sa BGonline-om?

Mnogo znanja, korisnih saveta, smeha i zabave na jednom mestu

Tokom proteklih pet godina BGonline www.bgonline.rs je web adresa na kojoj su zastali, ali i zadržali se i iznova joj se vraćali mnogi ljudi koji žele da rade na sebi, rastu i razvijaju se, čuju korisne savete od istinskih stručnjaka i kompetentnih ljudi, pročitaju životne priče koje će ih pomeriti, navesti na razmišljanje ili im dati ideju da i sami promene ono što im se ne dopada u sopstvenom životu.
Sajam medija (Media market) koji se svake godine održava kad i Sajam knjiga u Beogradu i ove godine je bio mesto na kojem je BGonline imao svoj zapaženi nastup tokom sajamskih dana od 23.10.do 27.10.2019.godine.
Na štandu BGonline-a je od prvog do poslednjeg dana bilo veselo, zanimljivo, sa puno gužve i osmeha, pitanja i pohvala jer  su brojni posetioci Sajma zastali upravo na ovom mestu, slikali se pored slogana BGonline-a “Radite na sebi, tu uvek ima posla” i rekli nam da obožavaju naše tekstove i saradnike.
Svi oni su imali priliku i da se zabave na štandu BGonline-a, grabuljaju ogromnu zen baštu, vide uživo proizvode koje mogu da poruče u shop-u BGonline-a www.bgonline.rs/shop poput himalajskih lampi, fantastičnih knjiga i prirodne kozmetike sa potpisom Wellness akademije Peđa Filipović.

Posebno oduševljenje izazvali su gosti koji su svakodnevno bili na štandu BGonline-a, saradnici i prijatelji našeg online časopisa. Oni su odgovarali na pitanja posetilaca, davali im stručne savete, razmenili dobru energiju i družili se sa čitaocima jedinog online časopisa za lični razvoj koji svakog meseca beleži oko 400 000 posećenih stranica.
Naturolog Georgij Nazarov, kiropraktičar Aleksandar Popović, wingwave coach Milana Bošković, ali i dr Nele Karajlić bili su gosti BGonline-a prvog dana Media marketa, a posebna atrakcija je bila “intervencija” Aleksandra Popovića koji je na štandu BGonline- a dr Neletu Karajliću pomogao da prebrodi problem koji je već mesecima imao sa bolovima u ruci i laktu. Rastali su se sa osmehom i zagrljajem, da ga tretman kiropraktičara nije boleo, već je u svom stilu pravio šale i na tu temu.
Pevač Ivan Milinković od prvog dana BGonline-a čita i voli naš časopis i sa velikom radošću je bio naš gost na Sajmu medija, baš kao i Maja Volk koja je stigla kod nas sa svojim učiteljem Grujom. Bilo je tu mnogo saveta, smeha i korisnih priča a tog dana kao i tokom celog sajma uživali smo u zdravim slatkišima Zdrawo slatko, keteringu Massimo, vodi i sokovima Premia a posebno su za dolazak Maje Volk na naš štand stigli ceđeni sokovi Čarobna šuma. Fantastični dekorativni zid specijalno za fotografisanje gostiju BGonline-a pripremio je kreativni tim Dekorativni kutak Šmizla.
Čuveni psiholog  Žarko Trebješanin čija je knjiga “Rečnik psihologije” krasila police našeg štanda bio je naš gost tokom sajamskih dana, kao i neuropsihijatar prim.dr Saša Dimić.

Svoju premijeru na Sajmu medija imala je nova knjiga Sandre Drinčić Feng shui tajne za srećan dom, a Marko Burazor nam je otkrio još neke tajne govora tela, ovog puta u partnerskim odnosima.
Posebna poslastica za naše čitaoce i posetioce Sajma medija bilo je druženje sa ženskim terapeutima i psiholozima Ljiljanom Jagodić, Branislavom Pavlović, Majom Pavlov. I ove godine je BGonline imao svoj panel na ovoj uglednoj manifestaciji sa temom “Porodica na psihoterapiji” gde su govorile psiholog Branislava Pavlović i psihoterapeut Vahida Djedović.
NLP coach Slađana Pavlović, coach za lični razvoj Ana Rodić, PCM coach Mirjana Kovač i hipnoterapeut Tatjana Beočanin su donele posebnu energiju na ova naša neformalna druženja tokom Media marketa, baš kao i life coach Ana Nadeždić koja je sa svojom mamom i našom dragom saradnicom Ruškom Jakić provela ceo dan u druženju sa nama.
Isidora Bjelica je tokom Sajma knjiga bila jedna od najtraženijih i najpopularnijih pisaca, ali je uprkos velikoj gužvi i brojnim obavezama došla i kod nas gde su je dočekali oduševljeni čitaoci sa pitanjem kad će ponovo imati priliku da se druže sa njom na radionicama organizuje BGonline.
Svoju školu roditeljskih veština na štandu BGonline-a predstavio je stručni tim Educentra.
Na štandu BGonline-a su se dobro zabavljali i Milan Maglov i Snežana Dakić koja je rekla da je inspiraciju za mnoge svoje emisije tražila na stranicama BGonline-a dok je Inspektor Blaža kod nas tražio savet za rad na sebi i kao veliki prijatelj i drug smislio je i par stihova o BGonline-u. Jedna od naših najlepših i najuspešnijih manekenki svih vremena Ivana Stanović s svojom novom knjigom došla nam je u goste tokom sajamskih dana, a svetski putnik, pravnik, pisac i naš veliki drug Viktor Lazić nas je obradovao svojom posetom i pojasnio nam inspirisan jednom knjigom  da li muškarci više lažu a žene više plaču ili je možda obrnuto…

Pogledajte galeriju:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KAKO PREBRODITI EMOCIONALNU NESTABILNOST? „Ne mogu da spavam. Budim se…

You cannot copy content of this page