fbpx

BG online

Vesti

Ja sam staromodan tip

Nova pesma dr Neleta Karajlića “TI TO NE RAZUMEŠ”

Dr Nele Karajlić je, kao uvertiru za koncert koji će održati 25. maja na Tašmajdanu, objavio novi spot za pesmu  “Ti to ne razumeš” je nova pesma dr Neleta Karajlića koju je snimio sa predstavnicima novog pokreta Future folk – Young Palk & Buraz Đans.
Pesma govori o sudaru, nerazumevanju i muzičkoj borbi generacija – starog rokera (Rock star dr Nele Karajlić) i novih folk zvezda (Future folk stars Young Palk & Buraz Đans).
-Ja se u ovom novom svetu ne snalazim, pokušavam da ga razumem, ali mi ne ide. U početku to sve izgleda slatkasto kao u spotu, ali se na kraju ta slatkoća pretvara u gorčinu. Pesmu sam uradio sa Palketom i Maretom, momcima koji jako dobro vladaju tim žanrom. Oni sebe zovu Future Folk i mislim da istorija ide na njihovu vodu. Naravno, ja sam “ispao iz fazona”, staromodan sam tip i potpuno je jasno što mi ovi, koji su napravili ovaj novi svet, kažu “Ti to ne razumeš, nije ti tu više Tito, razumeš?”- rekao je Nele pokušavajući da objasni šta to on ne razume u ovom novom dobu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Smeh do suza u komediji “Prevaranti” (trejler) Ljubitelji komedije i…
error: