Ovaj slatkiš po receptu Georgija Nazarova se priprema za par minuta a u sebi sadrži antioksidante i veoma povoljno utiče na krvnu sliku. Poznato je da kakao stimuliše lučenje serotonina u mozgu, a serotonin je upravo ona supstanca koja je odgovorna za poboljšanje raspoloženja. Zato nije ni čudo da mnogi ljudi uzimaju čokoladu da bi podigli nivo svog raspoloženja, raspršili tugu ili depresiju i postigli blagotvorno emocionalno stanje.
1 zrela banana
2 kašičice kakao-a
2 kašičiće meda ili malteksa
Izglenjčiti bananu, dodati med ili malteks. Rashladiti po želji.
Knjige Georgija Nazarova
1.Tajne pravilne ishrane I deo
2.Tajne pravilne ishrane II deo
3.Tajne zdravog srca I deo
4.Zdrava glava
5.Zdravlje bez kompromisa
6.Tajne čišćenja mozga
7.Kako se najlakše ugojiti i oslabiti? (prvi i drugi deo)
8.Kuvar zdrave ishrane (3 knjige)
možete poručiti OVDE
Georgij Nazarov, učitelj zdravog života- Recepti za zdrav i srećan život
© by BGonline. All rights reserved