BG online

Hrana & Recepti

SMUĐ ORLI

Recept šefa kuhinje beogradskog restorana “Konoba kod Goce i Renata”


smudjOrli
Sastojci:
Fileti smuđa ili neke druge ribe (npr. som)
Pivo
Brašno
Vegeta
Priprema:
Filete ribe posoliti i blago uvaljati u orli masu napravljenu od piva i brašna u koju je dodata vegeta.
Pržiti u vrelom ulju, fritezi ili tiganju 6-7 minuta. Servirati sa pomfritom ili krompir blitvom.
Poslužiti uz tartar sos (majonez, belo vino ikiseli krastavčići).

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Patnja je bila moj najveći učitelj “Kad se promenimo mi,…

You cannot copy content of this page