Ova osvežavajuća salata se priprema najčešće sa celerom, jabukom, voćem (grožđem). Možete po ukusu dodati voće po želji a recept koji predstavljamo predstavlja na neki način osnovu Valdorf salate kojoj jabuka i limun daju kiselkast ukus.
2 šolje jabuka- rendanih ili iseckanih na kockice
1 šolja iseckanog celera (izrendan ili obrađen u multipraktiku)
½ šolje usitnjenog oraha
Malo soli
Malo limuna
Pomešati sa biljnim (sirovim) majonezom
Može se servirati na listu želene salate i dekorisati jezgrima oraha
Recept za biljni majonez i brojne recepte sirove hrane možete naći u knjizi Maje Volk „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ dok savete za prirodnu ishranu, predloge jelovnika i recepte sirove hrane možete naći u knjizi Maje Volk „Kako se voli život“. U knjizi „Život bez bolesti“ Ernsta Gintera naći ćete smernice za zdrav život kroz snagu presne ishrane, dok u knjigama „Slatke strasti“ i „Sirova hrana“ Mihaele Brijak Devescovi možete naći brojne fantastično ilustrovane recepte sirove hrane i poslastica od biljnih sirovih namirnica.
Knjige „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ (cena 1850 din), „Kako se voli život“ (cena 1850 din), „Život bez bolesti“ (cena 1595 din), „Slatke strasti“ (cena 1980 din) i Sirova hrana“ (cena 1980 din) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
© by BGonline. All rights reserved
