BG online

Vesti

Premijera filma „Džoker- ludilo u dvoje“

Nastavak filma „Džoker“ sa Hoakinom Finiksom i Lejdi Gagom u glavnim ulogama „Džoker – ludilo u dvoje“ premijerno je prikazan u prepunoj IMAX sali u Cineplexx bioskopu u Galeriji.


Ogromno interesovanje bilo je očekivano, a premijeru je ispratio veliki broj poznatih lica i influensera, među kojima su bili pevačica Marina Perazić, glumci Kris Gavrić, Milan Pajić, Stefan Buzurović, tv lica Boško Jakovljević, Marija Savić Stamenić, Ana Stamenković, Jelena i Aleksandar Gajšek, Filip Ivanjac, direktor Filmskog centra Srbije Ivan Karl i drugi.

Napeta emotivna priča

Oskarom nagrađeni Joaquin Phoenix vraća se ulozi Artura Fleka, poznatijeg kao Džoker, dok se famozna dobitnica Oskara, Lejdi Gaga transformiše u očaravajuću Harli Kvin u glamuroznom ludilu nastavka kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine.
Scenario su ponovo potpisali Tod Filips, koji je i reditelj filma i Skot Silver, koji su radili i na originalnom filmu, a koji je zaradio više od milijardu dolara od prodaje karata u bioskopima širom sveta i sve do nedavno bio film s najvećom zaradom u kategoriji R.
„Džoker: Ludilo u dvoje” u napetoj i emotivnoj priči ponovo vodi u mračne hodnike Arkham State bolnice, gde se Artur Flek suočava s novim izazovima i ulogama. Dok se u pozadini čuje melodična muzika, Finiks i Gaga oživljavaju svoj odnos kroz strastvene scene, dok Brendan Glison u svojoj ulozi čuva tajne Arkhamovog sveta.
Originalni film „Joker“ iz 2019. godine osim komercijalnog uspeha dobio je brojna priznanja uključujući 11 nominacija za Oskara, među kojima se ističe ona za najbolji film i najbolju glavnu mušku ulogu, koja je na kraju pripala Hoakinu Finiksu.

Materijal: CineStar Cinemas Srbija

TRAILER:

SHOP

Emocionalna iscrpljenost

By BGonline / 11/10/2024 / 0 Comments

Četiri ubice partnerskog odnosa

By BGonline / 13/10/2024 / 0 Comments

Deca ne postaju samostalna dok mama ne uguši perfekcionistu u sebi

By BGonline / 25/09/2024 / 0 Comments

Šta da radimo kad se čini da nas život sabotira?

By BGonline / 30/09/2024 / 0 Comments

To što ne vidite rešenje ne znači da ono ne postoji

By BGonline / 15/10/2024 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Jeromonah Onufrije je napisao “Svetogorski kuvar” sa željom da približi…

You cannot copy content of this page