BG online

Lični razvoj

Uputstvo za upotrebu muškarca

Tajne o muškarcima koje svaka žena treba da zna

Pred svakom ženom su tri izbora kad je reč o odnosima koje imaju prema muškarcima: mogu biti večno besne na njih jer ih izluđuju i provoditi vreme žaleći se na njih, mogu dići ruke od njih i kupiti psa ili odlučiti da nauče mnogo o razumevanju i slaganju sa njima.
Barbara de Anđelis je poslednjih 15 godina posvetila radu sa muškarcima i ženama učeći šta emotivnu vezu čini uspešnom, a šta dovodi do njenog propadanja.
Kažu da njenu knjigu „Tajne o muškarcima koje svaka žena treba da zna“ treba pročitati pre svog prvog ljubavnog sastanka. Uz pomoć testova iz knjige otkrićete koliko stvarno znate o muškarcima i seksu. Tu su i vežbe i tehnike koje vas mogu pretvoriti u moćniju ženu i transformisati vaše odnose sa muškarcima.

Tajne o seksu

U knjizi „Tajne o muškarcima koje svaka žena treba da zna“ ćete naći tajne o seksu koje vam muškarci nikad neće reći, ali i kako da ga naterate da se otvori. Pisala je Barbara de Anđelis i o najvećim greškama koje žene prave u odnosu sa muškarcima, najveće misterije, zašto muškarci vole da budu u pravu, o tome šta najčešće odbijaju u seksu, kako da dobiju isto onoliko ljubavi koliko pružaju…

Šta plaši muškarce?

U knjizi „Tajne o muškarcima koje svaka žena treba da zna“ autorka piše i o gubitku kontrole koja plaši muškarce, toliko da neki od njih nakon toga izbegavaju svet emocija jer im nedostaje sposobnost snalaženja.
-Većina muškaraca je emocionalno van forme i mnogima je napor da se uključe u priču osvojim osećanjima, izražavanju sumnji i briga. To im je toliko naporno kao što bi vama bo napor da vozite bicikl 8 km, a pri tom niste u fizičkoj formi- kaže autorka bestselera „Tajne o muškarcima koje svaka žena treba da zna“.
Ona ističe da su muškarci jednako emotivni kao žene, da su u nekim stvarima i emotivniji, ali i da nemaju uvek lak pristup svojim osećanjima.
-Kad izgledaju kao da ništa ne osećaju istina je da nisu u kontaktu sa svojim osećanjima. Kad pitate partnera „Šta osećaš?“ umesto da rizikuje da ispadne glup ili prizna da ne zna šta oseća on ogovara „Ništa“- otkriva Barbara de Anđelis koja godinama vodi seminar pod nazivom „Učinite da ljubav traje“.

Muškarci ne trpe kritike

Kad kritikujete muškarce oni se „brane“ time da su neshvaćeni i reaguju pružanjem što većeg otpora, kaže popularna autorka.
– Kad muškarac nije siguran u to šta oseća, dok vi vršite pritisak na njega da razgovara, on će promeniti temu ili će vas verbalno napasti u nadi da će tako dobiti na vremenu da vidi šta se u njemu dešava- piše Barbara de Anđelis.
Ono šta nikad ne smete raditi:
-ne optužujte ga da je emotivno retardiran
-ne insistirajte na tome da razgovor obavite odmah
-ne plačite i ne optužujte ga da vas je odbacio

Šta je NJEMU potrebno?

Muškarcu je potrebno da ga žena sluša kako bi zaista čula šta on govori.
Barbara de Anđelis je otkrila u svojoj knjizi i neke savete namenjene ženama o tome kako da slušaju svog muškarca, ali i kako da komuniciraju s njim.
Što je veći bes koji muškarac pokazuje, to je veći strah malog dečaka u njemu- tvrdi Barbara de Anđelis.

Šta žene žele da muškarci znaju – Barbara de Anđelis

 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pobednici vežbaju sposobnost koncentracije Danas skoro svako pati zbog stresa.…

You cannot copy content of this page

Exit mobile version