BG online

Vesti

Ne pristajem na kompromise i nije mi žao

MISLILI SU DA SAM LUD… (Saša Vasić)

Nakon osam godina pauze, Saša Vasić je snimio novi singl i spot „Zagrljaj“ kojim najavljuje novi album za kraj ove godine. Tim povodom je u saradnji sa svojom izdavačkom kućom Menart okupio novinare, prijatelje i saradnike i jednog prolećnog popodneva priredio druženje koje je proteklo u znaku dobre muzike i nostalgije.
-Iako se mnogo toga promenilo za ovih mojih 25 godina karijere, nisam izgubio veru da kvalittna muzika ima svoje poštovaoce, a muzika je za mene oduvek sveta stvar. Njome se nikad ne igram. Ja sam kompozitor, pazim šta radim i snimam i neću da me se stidi moje dete jednog dana. Radim najbolje što umem i nikad ne koketiram u muzici jer imam ogromnu odgovornost prema svemu što radim- priča Saša.
Pesma „Zagrljaj“ je na prvo slušanje osvojila publiku, baš kao i spot koji je zbog lošeg vremena snimljen iz trećeg puta.
-Zagrljaj simboliše sve one stvari koje treba da su nam najvažnije. Ljudi se više ne grle, a važno je znati da oni koji nisu bili grljeni i voljei kasnije imaju mnogo problema. Ne gledamo se u oči, živomo instant živote, a ja želim da u svemu tome podsetim da treba da se vratimo jedni drugima, porodici i podsetim na neke iskonske vrednosti, skrenem pogled sa starleta i loših vesti.
„Nije znala“ je pesma Saše Vasića koja je njegov najveći hit i verovatno najkomercijalnija koju je snimio, otvorila mu vrata velike muzičke scene sveta, ali ništa manje vredne su i „Život si mi dala ti“, „Kad žena plače“, „Zašto te sanjam“…
-Ne pristajem na kompromise. To me je mnogo koštalo, ali nije mi žao. Da svoj put imam priliku ponovo da prođem, ništa ne bih menjao. Kad sam 1997. godine objavio pop album pitali su me da li sam normalan. Bio je to pop album u vreme ekpanzije turbo folka na ovim prostorima- seća se Saša i dodaje da to što krstari Srbijom i regionom gde nastupa pred brojnom publikom govori u prilog tome da pop muzika živi uprkos nekim novim trendovima.

Branka Gajić
Foto: Jelena Vlatković

Spot „Zagrljaj“ Saša Vasić:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
RAZVOD BRAKA JE PROMENIO SVE Ona je borac protiv tabua…

You cannot copy content of this page

Exit mobile version