BG online

HOTELI

Zdrava hrana i kvalitetan odmor u Zepter hotelu, Vrnjačka Banja

Jedinstvena banja Srbije, popularna u narodu kao „kraljica banjskog turizma“, bogatija je za još jedan impozantni hotel. Nekadašnji hotel Zvezda, biser banjske Promenade, sada sija pod imenom Zepter hotel Vrnjačka Banja.
Ovaj hotel jedinstvenog eksterijera, zakonom zaštićenog kao istorijski spomenik, skladan je spoj starog i novog vremena. Zepter hotel raspolaže sa 120 visoko rangiranih soba i četiri apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter Smart Life restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, letnju terasu sa pogledom na Promenadu, u kojoj gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića .

Bazen sa termalnom vodom

Hrana se priprema na jedinstveni Zepter način u Zepter posuđu za zdrav i dug život. Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom (temperature od 24-27°C) i đakuzijem (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana, centar za masažu, Zepter Bioptron centar i sauna.

Kongresni turizam

Zepter hotel Vrnjačka Banja  je poznat i po svojim kongresnim salama – Zepter Kongresna sala (Conference hall)  i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala. Pored aktivnosti zatvorenog tipa hotel organizuje i aktivnosti na otvorenom kao što su: pešačke ture, biciklističke ture, trčanje, vežbe u parku…
Više informacija i rezervacije: https://zepterhotelvbanja.com/

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Zbog neznanja u ruke lažnim ekspertima Sve češće se u…