fbpx

BG online

ZDRAVLJE

“Zdravlje bez kompromisa” Georgija Nazarova

Disanjem do boljeg zdravlja

Čovek bez vode može da preživi nekoliko dana, bez hrane nekoliko nedelja, ali bez vazduha tek nekoliko minuta. Prosečno osoba tokom jednog minuta mirovanja ostvari oko 16 udaha. Bez kiseonika organizam može da funkcioniše tek nekoliko minuta nakon čega  se javljaju nepovratne promene u mozgu- napominje u svojoj knjizi “Zdravlje bez kompromisa” naturolog Georgij Nazarov i kaže da na poboljšanje zdravstvenog stanja organizma možemo uticati i pravilnom primenom dijafragmalnog disanja.
U knjizi “Zdravlje bez kompromisa” Georgij Nazarov je detaljno opisao vežbu dijafragmalnog disanja i način kako sami možemo doprineti tome da usisamo novu krv u svoje unutrašnje organe, pa samim tim ih i bolje snabdemo hranljivim materijama i kisonikom. Tako će se istovremeno toksične materije i ugljen dioksid efikasno osloboditi i putem krvi izbaciti iz organizma.
Knjiga “Zdravlje bez kompromisa” je fantastičan vodič i priručnik za sve one koji žele da se oslobode viška kilograma, stalne napetosti, bola u leđima, varirajućeg krvnog pritiska, uspore starenje… Uz savete Georgija Nazarova mnogi su do sad uspeli da promene na bolje svoj kvalitet života, naučili da upravljaju svojom energijom, otkrili sopstvene mogućnosti, postali zdraviji i srećniji.

Foto: Ema Bednarž

Knjige Georgija Nazarova
1.Tajne pravilne ishrane I deo
2.Tajne pravilne ishrane II deo
3.Tajne zdravog srca I deo
4.Zdrava glava
5.Zdravlje bez kompromisa
6.Tajne čišćenja mozga
7.Kako se najlakše ugojiti i oslabiti? (prvi i drugi deo)
8.Kuvar zdrave ishrane (3 knjige)
možete poručiti  OVDE

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
SMS PARTY Za sve devojčice i dečake koji biju svoju…

You cannot copy content of this page