BG online

News

Zdravko Čolić u gradu izgubljene ljubavi

Pogledajte novi spot „ Kuća puna naroda”

„ KUĆA PUNA NARODA” je pesma za koju je tekst napisao Giboni i nalazi se na novom albumu Zdravka Čolića. Za ovaj novi hit u Dubrovniku snimljen spot jednostavne i romantične forme, zamisljen kao povratak Zdravka Čolića u grad izgubljene ljubavi.
Svojim glasom Zdravko Čolić želi da dotakne ljude, ispriča priču o predivnoj laži. Na stotine ljudi su se Zdravku prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružilo na plaži. Glavnu ulogu reditelj Aleksandar Kerekes je poverio Tijani Šarenac, iskusnom modelu sa velikim međunarodnim iskustvom.
-Ova pesma asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima.Svojim glasom želim da doprem do ljudi, a i sam tekst pesme kaže “Živote moj, podari mi glas pjesmama da zagrlim vas- rekao je Čolić.
Tekst pesme napisao je Zlatan Stipišić Gibonni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš. Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući ekipi Dubrovačkih letnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku- izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keki

Ostavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Zašto me više ne želi? (Ono što bi muškarci trebalo…