BG online

Hrana & Recepti

Zdravi veganski namazi

Humus se uz sve slaže

Hummus Natur, Hummus sa dodatkom crnih maslina i Hummus sa crvenom paprikom, namazi s potpisom brenda Argeta napravljeni su bez aditiva i glutena i 100% su veganski proizvodi. Poznati kuvar i vlasnik škole kuvanja, Slobodan Radeta je na promociji ovih namaza otkrio kako se, uz Argeta Hummus i mali obroci pretvaraju u remek dela.
Argetinoj porodici raznovrsnih ukusa pridružila se i nova linija hummus namaza sa povrćem, na bazi leblebije, proteinske bombe koja osvaja svet. U kombinaciji sa povrćem kreiran je savršen i hranjiv mali obrok za ljubitelje zdravih zalogaja, sportske entuzijaste i moderne porodice koje, iako u stalnoj žurbi, ipak ne odustaju od zabavnih i šarolikih obroka. Ovi visokokvalitetni namazi proizvedeni su od izabranih prirodnih sastojaka- bez konzervansa, pojačivača ukusa, glutena i veštačkih boja. Primenljivi su za najrazličitije situacije od postova, do svakodnevnih, svečanih i slavskih. Pogodni su kako za vegeterijance i vegane, tako i uz roštilj ili pitice.
Humus je neizostavni deo kuhinje Bliskog Istoka hiljadama godina unazad. Hummus Natur je klasični humus namaz idealan za sve vrste hleba koji se može poslužiti i kao ukusan umak uz sveže povrće ili slane grickalice. Ukus Mediterana dolazi do izražaja u Hummus namazu sa dodatkom crnih maslina, koji se savršeno slaže uz sušeni paradajz, sir i grisine, dok će domaćinski ukus svakom obroku dati Hummus namaz sa crvenom paprikom.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Monika Beluči u kampanji za NIVEA kozmetiku Slavna italijanska glumica…