fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Zdrava, otporna i emocionalno stabilna deca

HOMEOPATIJA JE NEŽNA I BEZBEDNA

Kao roditelj vi naravno želite samo najbolje za svoje dete. Težite tome da mu omogućite da se razvija pravilno, da bude zdravo i bezbrižno. Kad je bolesno, želite  da uradite sve kako biste vratili njegovo zdravlje, ali svakako je mnogo bolje kad to uradite na način koji je bezbedan i prirodan, bez lekova koji nisu savim bezopasni i imaju neželjena propratna dejstva.

Bezbedno i nežno

Homeopatija je idealan medicinski sistem u tretiranju dece i bolesti koje se javljaju u detinjstvu. Ona je bezbedna, nežnog delovanja i ima dugotrajne efekte. Apsolutno je netoksična i samim tim nema nikakvih neželjenih dejstava što je često slučaj sa lekovima konvencionalne medicine. Zato ju je bezbedno koristiti i tokom trudnoće, porođaja, dojenja, prvih dana i meseci života, kada je malo toga od konvencionalnih lekova preporučljivo zbog njihove toksične prirode. Na primer, grčevi kod beba koji se javljaju kao adaptacioni problem njihovog digestivnog trakta, uspešno se mogu otkloniti homeopatskim preparatima.

Od ekcema do astme

Tretiranjem dece u ranom detinjstvu homeopatija može korigovati i ublažiti mnoge zdravstvene probleme koji ako se zanemare ili leče na pogrešan način, mogu kasnije da uzrokuju teže zdravstvene tegobe. To je često slučaj sa ekcemom koji nastaje kao posledica netolerancije na mleko. Ako se sa tim problemom ne pozabavimo na pravi način, on može kasnije prerasti u astmu. Deca koja su od malena na homeopatskom tretmana su znatno otpornija i emocionalno stabilnija. Postoji dosta akutnih i hroničnih bolesti i problema u dečijem uzrastu koje homeopatija  uspešno može da sanira. Nekih od njih su: kolike kod beba,
problemi kod nicanja zuba, ojedi i osipi od pelena, nedovoljno napredovanje, netolerancija na mleko, problemi sa dojenjem, prehlade i kašalj, zapušen nos, razne infekcije, noćne more i strahovi kod dece, noćno mokrenje, agresivnost i ljubomora, poremećaj pažnje i razni razvojni poremećaji, astma, boginje, upale ušiju, problemi sa krajnicima, prehlade, anemija…

Suzana Đokić, dipl.homeopata
Kontakt: info@svethomeopatije.rs
www.svethomeopatije.rs
Pratite Homeopatsko-holistički centar Homeocare i na FB strani: https://www.facebook.com/homeocare.centar/

Foto: Anima Mundi

Suzana Đokić, osnivač i vlasnih Homeopatkso-holističkog centra Homeocare u Beogradu.
Nakon završenih trogodišnjih studija iz klasične homeopatije u Beogradu, završava i dvogodišnju specijalizaciju više homeopasthih sistema i postdiplomske studije na The Contemporary College of Homeopathy iz Velike Britanije.
Od 2010. godine drži privatnu homeopatsku praksu u Beogradu.
Organizator je raznih edukacija i seminara, sarađuje sa velikim svetskim imenima u svetu homeopatije i još nekih tehnika holističkog lečenja. Od 2013. godine je koordinator nastave Contemporary College of Homeopathy na prostoru Balkana.
U svom radu koristi i tehniku Recall Healinga i quantum biofeedbacka na SCIO uređaju koji je pravo remek delo među biofeedback i biorezonantnim uređajima.

Intervju sa Suzanom Đokić:

Prognozirali su da nikad neće hodati i govoriti, a on je danas zdrav i nasmejan mladić…

Saveti Suzane Đokić:
Povezanost tela i psihe
Šta se krije iza bolesti?
Emocionalni konflikt kao okidač za bolest
Drugačiji pristup zdravlju
Menopauza ne mora biti stresna
Zdrava, otporna i emocionalno stabilna deca

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
POSLEDICE (NE)PRIHVATANJA MOGU BITI OZBILJNE I TRAJNE Roditelji, ali i…
error: