fbpx

BG online

Estetika

Zaštita kože od stresa

Antioksidansi za savršen detox

Savršeno formulisana za potrebe kože u gradskim uslovima kreirana je nova NIVEA URBAN SKIN linija sa visokoefikasnim antioksidansima.
Koži su potrebni vazduh i kvalitetan san, a užurban i haotičan život u velikom gradu može brzo da uzrokuje prevremeno starenje kože. Nova NIVEA URBAN SKIN linija nudi kompletnu zaštitu od svakodnevnih stresnih uticaja iz gradske sredine u kojoj je velika koncentracija izduvnih gasova, čestica prašine i partikulata – zagađujućih materija koje imaju veoma stresan uticaj na kožu.
Suv vazduh zbog grejanja ili klimatizacije, monitori računara i užurban tempo života štetno utiču na izgled kože. Posledice su prevremeno starenje, iritacije, nečistoće, umoran izgled i disbalans. Nova NIVEA URBAN SKIN linija za negu kože istovremeno štiti i aktivira odbrambeni mehanizam: pomaže koži da se zaštiti i odbrani od štetnih spoljašnjih uticaja.
Nova linija za negu kože URBAN SKIN sadrži ekstrakt organskog zelenog čaja i hijaluronsku kiselinu. Ovi specijalni, veoma efikasni antioksidansi neutrališu slobodne radikale i imaju višestruko pozitivno dejstvo na kožu.

Ojačajte prirodnu zaštitu kože

Studije su pokazale da antioksidansi u URBAN SKIN DETOX NOĆNOJ KREMI, uključujući i visokoefikasni sastojak biljnog porekla bioflavonoid alfa-glukozilrutin, jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože. Nakon samo nedelju dana redovne upotrebe, koža je bolje zaštićena od slobodnih radikala. URBAN SKIN DEFENSE DNEVNA KREMA sa zaštitnim faktorom 20 sadrži Likokalkon A, prirodni antioksidans koji štiti kožu od stresnog uticaja svetlosti tokom dana i umiruje je.
Da bi koža bila zdrava, od presudnog značaja je i pH vrednost koja ne bi trebalo da ošteti zaštitni kiseli omotač kože. Ovaj hidrolipidni sloj štiti kožu od štetnih spoljašnjih uticaja i sprečava pojavu iritacija na koži. Linija URBAN SKIN ima pH vrednost koja uspostavlja prirodnu ravnotežu kože neophodnu za njene funkcije. Nova NIVEA URBAN SKIN linija sadrži zaštitnu dnevnu kremu, noćnu kremu koja jača kožu, kao i masku za dubinsko čišćenje pora.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Zemlja sunca i nestvarnih pejzaža Na poziv Nacionalne turističke organizacije…
error: