BG online

Vesti

Za sopstvenu sudbinu se moraš izboriti jer ćeš onda još više ceniti život (Maja Volk)

Zbirka kratkih priča Luj XIV čine dinamične, vrcave priče, sa zrnom duhovitosti, ali i gorčine. U 38 priča smestio se život Maje Volk, od detinjstva preko mladosti, putovanja po beskrajnim prostranstvima cele planete, životnim bitkama i uspomenama na najdraže i one manje drage.

Izbegavajući hronološki red, već uzimajući jednu po jednu uspomenu, po nekom sopstvenom nahođenju ili unutrašnjem diktatu, smenjuju se događaji i misli, opisi i svedočenja različitih vremena stvarajući neobičan književni „pačvork“ od „krpljenih“ sećanja koja se čas nadovezuju jedno na drugo, čas rašivaju u večnosti, očuvana na ovim listovima da se nikada ne zaborave. Priče koje nose najveću umetničku vrednost u zbirci zasigurno su one koje pričaju o članovima porodica Volk i Kodžić, pune emocija i topline, podjednako potresne koliko i nabijene snagom borbe za opstanak u surovim godinama ratova, sve do današnjih dana. Svaka od njih vodi pulsirajućim stazama srca iscrtanim perom Maje Volk, skrivajući najogoljeniju životnu istinu – da se za sopstvenu sudbinu moraš izboriti jer ćeš onda još više ceniti život.
Maja Volk će u četvrtak 10. novembra od 18h do 20h održati ONLINE RADIONICU „U kuhinji sa Majom Volk“ koja će biti posvećena prirodnoj ishrani, receptima sirove hrane, vežbama disanja i radu na osećanjima. Mesto možete rezervisati mejlom majavolkradionica@gmail.com

Knjigu “LUJ ČETRNAESTI” po ceni od 800 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Knjigu „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ po ceni od 1650 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:    

   SHOP

   Erotski deo partnerstva

   By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

   Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

   By BGonline / 05/11/2023 / 0 Comments

   Kako se može “izlečiti” brak?

   By BGonline / 04/11/2023 / 0 Comments

   Izlečite i upoznajte svoje strahove

   By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

   Nije lako živeti sa depresivnom osobom

   By BGonline / 07/11/2023 / 0 Comments
   © by BGonline. All rights reserved

   Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

   Ostavite komentar

   Komentar

   Please Login to Comment.

   To Top
   PROČITAJTE I OVO:
   Gde vam je brak na listi prioriteta? Holivudski filmovi na…

   You cannot copy content of this page