BG online

Vesti

Za sopstvenu sudbinu se moraš izboriti jer ćeš onda još više ceniti život (Maja Volk)

Zbirka kratkih priča Luj XIV čine dinamične, vrcave priče, sa zrnom duhovitosti, ali i gorčine. U 38 priča smestio se život Maje Volk, od detinjstva preko mladosti, putovanja po beskrajnim prostranstvima cele planete, životnim bitkama i uspomenama na najdraže i one manje drage.

Izbegavajući hronološki red, već uzimajući jednu po jednu uspomenu, po nekom sopstvenom nahođenju ili unutrašnjem diktatu, smenjuju se događaji i misli, opisi i svedočenja različitih vremena stvarajući neobičan književni „pačvork“ od „krpljenih“ sećanja koja se čas nadovezuju jedno na drugo, čas rašivaju u večnosti, očuvana na ovim listovima da se nikada ne zaborave. Priče koje nose najveću umetničku vrednost u zbirci zasigurno su one koje pričaju o članovima porodica Volk i Kodžić, pune emocija i topline, podjednako potresne koliko i nabijene snagom borbe za opstanak u surovim godinama ratova, sve do današnjih dana. Svaka od njih vodi pulsirajućim stazama srca iscrtanim perom Maje Volk, skrivajući najogoljeniju životnu istinu – da se za sopstvenu sudbinu moraš izboriti jer ćeš onda još više ceniti život.

Knjigu „LUJ ČETRNAESTI“ po ceni od 800 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Ostale knjige Maje Volk „Kotlici su u paklu u raju nema kuvanja“, „Živa hrana“, „Sirovi život“ i „100 pitanja, 100 odgovora „možete poručiti OVDE

  Ne potcenjujte hranu koja je gorivo za svaki organizam

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Gde vam je brak na listi prioriteta? Holivudski filmovi na…

  You cannot copy content of this page