fbpx

BG online

Vesti

Za sopstvenu sudbinu se moraš izboriti jer ćeš onda još više ceniti život (Maja Volk)

Zbirka kratkih priča Luj XIV čine dinamične, vrcave priče, sa zrnom duhovitosti, ali i gorčine. U 38 priča smestio se život Maje Volk, od detinjstva preko mladosti, putovanja po beskrajnim prostranstvima cele planete, životnim bitkama i uspomenama na najdraže i one manje drage.

Izbegavajući hronološki red, već uzimajući jednu po jednu uspomenu, po nekom sopstvenom nahođenju ili unutrašnjem diktatu, smenjuju se događaji i misli, opisi i svedočenja različitih vremena stvarajući neobičan književni „pačvork“ od „krpljenih“ sećanja koja se čas nadovezuju jedno na drugo, čas rašivaju u večnosti, očuvana na ovim listovima da se nikada ne zaborave. Priče koje nose najveću umetničku vrednost u zbirci zasigurno su one koje pričaju o članovima porodica Volk i Kodžić, pune emocija i topline, podjednako potresne koliko i nabijene snagom borbe za opstanak u surovim godinama ratova, sve do današnjih dana. Svaka od njih vodi pulsirajućim stazama srca iscrtanim perom Maje Volk, skrivajući najogoljeniju životnu istinu – da se za sopstvenu sudbinu moraš izboriti jer ćeš onda još više ceniti život.

Knjigu „LUJ ČETRNAESTI“ po ceni od 800 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  Ostale knjige Maje Volk „Kotlici su u paklu u raju nema kuvanja“, „Živa hrana“, „Sirovi život“ i „100 pitanja, 100 odgovora „možete poručiti OVDE

  Ne potcenjujte hranu koja je gorivo za svaki organizam

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Gde vam je brak na listi prioriteta? Holivudski filmovi na…
  error: