BG online

SPA&WELLNESS

Postizanje energetskog balansa i povećanje tolerancije na stres (Wellness & SPA Fest)

Wellness & Spa Fest prvi put je predstavljen pre pet godina na novosadskom Sajmu turizma, a novo okupljanje pod brendom Wellness & Spa Fest zakazano je za 9. novembar u hotelu Metropol u Beogradu. Udruživši svoj kreativni potencijal, Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović predstaviće benefite domaće i međunarodne wellness & Spa industrije, njene neverovatne potencijale, filozofiju, kulturu, trendove…

Zdravlje iz vode

Ovog puta je fokus na “zdravlju iz vode”, a Wellness & SPA Fest je jedinstvena, proaktivna, kompleksna priča koja motiviše i inspiriše na pozitivne promene u odnosu prema zdravlju, životnoj filozofiji, životu u celini, daje inpute za postizanje energetskog balansa na fizičkom i mentalnom nivou, za veću toleranciju na stres i veće zadovoljstvo sobom, s nedvosmislenim pozitivnim uticajem na sve sfere života i rada.

Borba protiv gojaznosti

Više kroz praksu nego kroz teoriju, uz igru i rituale za opuštanje, učesnici ovog festivala će „ispričati“ priču o aktivnom, zdravom životu s fokusom na borbu protiv gojaznosti, kao humanom misijom ovogodišnjeg Festivala. Biće to jedno zanimljivo globalno putovanje kroz svet wellness-a uz profesionalne „vodiče“ iz različitih oblasti čiji je lajtmotiv „zdravlje“, kao i promotere zdravih stilova života.

Zdravlje i lepota

Pored centralne bine 9.11. će na Wellness & spa festu biti postavljeni i salon za masažu, vežbalište, savetovalište za zdravlje i lepotu, medical Pit Stop i Healthy bar. Centralna bina biće mesto za atraktivan celodnevni program: od svečanog otvaranja, promocija ekskluzivnih wellness & spa objekata i njihovih sadržaja, demonstracija novih tehnika i vrsta masaže, inovacija u wellness i pratećoj industriji, tematskih performansa do inspirativnih priča, vežbi, muzike. U Salonu za masažu, posetioci će moći da uživaju u različitim vrstama masaže koje će demonstrirati profesionalni wellness timovi, dok će na prostoru za vežbanje, tzv. Vežbalištu, svoje umeće predstavljati instruktori joge, tai či-a, fitness-a.
Kako zdravlje i lepota idu ruku pod ruku, u Savetovalištu za zdravlje i lepotu ekipa lekara i zdravstvenih radnika iz različitih oblasti, (uključujući nutricioniste) pregledaće posetioce i davati besplatne savete za zdrav i aktivan život. Kozmetičari će demonstrirati nove kozmetičke proizvode i tretmane, dok će u Medical Pit Stop-u moći, između ostalog posetioci moći da se izmere ali i testiraju različite uređaje i sprave koje doprinose unapređenju zdravlja.

Omaž Peđi Filipoviću

Koncept festivala upotpunjuje i izložbeni deo sa tri segmenta: Berza – gde će hoteli, terme, wellness centri promovisati svoje programe i akcije, a tokom specijalnog happy hour-a izaći sa ubedljivo najnižim mogućim cenama u godini, Bazar – prostor za promociju prateće privrede (kozmetike, tekstila…) i Healthy bar – centar za prezentaciju i degustaciju zdrave hrane i napitaka, wellness obroka, suplemenata, a u 17h biće organizovana čajanka.
Ovogodišnji Wellness & Spa Fest biće neponovljiv jer će ovaj događaj biti istovremeno neobičan omaž Peđi Filipoviću koji obeležava 30 godina rada. Kruna celodnevnog događaja biće dodela godišnjih priznanja pod brendom „Ambasadori dobre usluge“ najuspešnijima u wellness & Spa industriji.

Foto: Aleksandar Stojanović

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Posledice popustljivog vaspitanja Jedna od čestih uloga koje ljudi igraju…
error: