fbpx

BG online

Sajam turizma
Estetika

Vodič za savršene trbušnjake

Jedinstven program koji vodi do snage, stabilnosti i savršenog držanja

Knjiga „Praktični vodič do savršenih trbušnjaka i jezgra“ (The Practical Guide for Abs and Core Perfection) nije samo još jedna knjiga u nizu o trbušnjacima. Ona je jedinstvena jer sjedinjuje tri naizgled odvojena segmenta – trbušnjake (Abs), jezgro (Core) i držanje tela (Posture) u jedinstvenu funkcionalnu celinu.
“Samo ukoliko razvijate sva tri segmenta ujednačeno dobićete najbolje moguće rezultate”- kaže autor knjige dipl.prof.sporta Strahinja Nikolić.
Ova knjiga sadrži specifičan i jedinstven program koji će vas dovesti do savršene snage i stabilnosti jezgra, kao i do savršenog telesnog držanja. Držanje tela direkno utiče na zdravlje, kao i na efikasnost i ekonomičnost pokreta. Zato je poglavlje o držanju jedno od najvažnijih poglavlja u knjizi, jer sve, svaki pokret, počinje i završava se sa telesnim stavom, bilo da sedimo ili stojimo.
Knjiga sadrži dve bazične vežbe za zagrevanje kao i primarni protokol za jezgro (The Primary Core Protocol)-korektivne vežbe izvedene iz istraživanja i zajedno sa vežbama za zagrevanje predstavljaju najvažnije aspekte programa koji je predstavljen u ovoj knjizi.
U poglavlju gde se nalaze preporučene vežbe za trbušnjake i jezgro su i tabele sa preporučenim nivoima opterećenja – intenzitetom. U knjizi se nalazi preko 200 ilustracija sa kompletnom teorijskom postavkom novog i specifičnog programa teorijskim modelima, praktičnim primerima, tekstualnim i tabelarnim objašnjenjima, kao i primerima treninga.

Knjigu “Savršeni trbušnjaci i jezgro tela” po ceni od 600 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Lakše do cilja uz savete Brajana Trejsija Uspešni ljudi ne…
error: