BG online

Lični razvoj

Više nisam ljut na svoju prošlost, prestao sam da se plašim ljubavi…

“Prvi put sam došao u kontakt sa Anom i njenim radom pre dve godine pohađajući radionicu “Oprosti i seti se ko si”. Kroz to predivno iskustvo imao sam priliku da se ponovo povežem sa najdubljim delom sebe, prvi put posle toliko godina tokom kojih sam bio ubeđen da je život pod uticajem ega dobra stvar. Koliko sam bio u zabludi!
Bilo mi je potrebno da pogledam unutar sebe i da dobijem jedan potpuno novi uvid u sebe i svet koji me okružuje. Sad imam novu viziju toga ko sam i šta mogu i hoću da postignem u životu.
Moj je život tako prestao da bude borba. Otpuštanje naboja negativnih emocija iz moje prošlosti kroz proces opraštanja omogućilo mi je da prepoznam onaj istinski deo sebe koji me je pre svega plašio, a taj deo se zove „ljubav“. Tako sam sebi dopustio da ponovo otkrijem lepotu i toplinu moje porodice, pogotovo mog oca sa kojim sam oduvek imao loše odnose.
Danas se grlimo, volimo, a to se nije dešavalo trideset godina. Danas više ne osećam ljutnju ili krivicu prema prošlosti, već́ samo veliko spokojstvo.
Sve je to poboljšalo moj kvalitet života, u radu, sa prijateljima i sa sobom”.
Hvala Ana.
Franko

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nije loše biti buntovnik Kultna predstava Beogradskog dramskog pozorišta „Let…

You cannot copy content of this page