BG online

Estetika

Vaše novo samopouzdanje – Nivea men protect&care

Dan jednog muškarca može biti dug i nepredvidiv – nikad ne znate šta će se desiti. Međutim, muškarci žele da izgledaju i osećaju se negovano bez mnogo napora. Kada su u pitanju proizvodi za ulepšavanje i negu, muškarci imaju poverenja u NIVEA MEN još od 1980. godine, kada je prvi put lansirana Original linija. Original linija sada postaje NIVEA MEN Protect & Care linija koja i dalje nudi poznatu zaštitu i negu za mušku kožu, ali sada sa unapređenom formulacijom, novim muževnim mirisom i dizajnom čistih linija.

Zaštita i nega iz dana u dan

NIVEA MEN Protect & Care linija štiti i neguje mušku kožu, ulivajući muškarcima samopouzdanje da se souče sa novim danom. Unapređena formulacija sadrži aloe veru i provitamin B5 i štiti kožu od isušivanja dok joj istovremeno obezbeđuje hidrataciju i negu. Muška koža je zaštićena od svakodnevnog stresa, poput brijanja, tako da izgleda prirodno zdravo i pruža prijatan osećaj tokom celog dana.
Formulacija dolazi sa novim, modernijim i muževnim mirisom. Zasnovan je na fougère accord mirisnoj bazi, dopunjenoj ambrom, morskim, drvenastim i mošusnim notama, što odražava karakter nege i hidratacije koju NIVEA MEN Protect & Care proizvodi pružaju. Pošto nova formulacija i miris zaslužuju i novi dizajn, pakovanja su modernizovana, pojednostavljena i obojena skladnim muževnijim plavim, srebrnim i belim tonovima, što potrošačima olakšava pronalaženje proizvoda na polici.

Pitajte stručnjaka: Dr Reto Peirano, Odeljenje za istraživanje i razvoj, Beiersdorf AG
Zašto ste izabrali aloe veru i provitamin B5 za dodatne sastojke?
„Kao stručnjaci za negu kože, mi znamo šta je koži potrebno, kao i da muška koža ima drugačije potrebe od ženske. Pošto je deblja i poseduje više lojnih žlezda, muškarci bi trebalo da koriste proizvode za negu koji njihovoj koži obezbeđuju hidrataciju, a ne masnoću. Muška koža je takođe svakodnevno izložena različitim oblicima stresa poput brijanja, tako da može biti iritirana i zategnuta. Upravo zato su aloe vera i provitamin B5 savršeni sastojci za našu NIVEA MEN Protect & Care liniju: formulacija sa aloe verom i provitaminom B5 štiti kožu od isušivanja i hidrira je obezbeđujući negu i prijatan osećaj.”
Da li NIVEA MEN Protect & Care odgovara i normalnoj koži?
„Da, NIVEA MEN Protect & Care linija je osmišljena za muškarce koji ne pate od specifičnih problema sa kožom i koji žele jednostavnu i brzu negu. Ovi proizvodi nude vrhunsku zaštitu kože u cilju osećaja potpune ugodnosti.”

O dr Retu Peiranu
Dr Reto Peirano je poreklom iz Švajcarske, a u Beiersdorf kompaniju je došao 2002. godine nakon što je diplomirao u Cirihu i doktorirao u Hamburgu. On je sada zadužen za razvoj NIVEA MEN proizvoda.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
RAK KOŽE SE MOŽE SPREČITI U Srbiji broj obolelih od…