fbpx

BG online

Vesti

Unikatni pokloni s posvetom i potpisom

Budite drugačiji, učinite da se neko oseća posebnim

Ovo nije obična štamparija već je jedno od omiljenih mesta ljudi koji vole lepe stvari. Najduže se u Pendi zadržavaju oni koji žele nešto drugačije, da pre svega donesu radost u život njima dragih ljudi.
Penda se tokom proteklih 13 godina na najlepši način bavi malim stvarima koje mogu da nam poprave raspoloženje i ulepšaju dan. Vlasnik i kreativni direktor, nekadašnji moreplovac Dušan Penda između međunarodnih sajmova koji se bave ovom tematikom, nam priča o novim trendovima, personalizovanim poklonima kako za poslovne partnere, tako i za neke nama posebne osobe.
-Preduzeće Penda se bavi i uvozom reklamnog materijala i robe, ali se posebno posvećujemo kreativnom delu u kojem osmišljavamo šta bismo mogli da ponudimo. Mi smo uvek snažna podrška našim klijentima među kojima je mnogo onih koji su od početka uz nas jer znaju da će na našoj adresi pronaći poklone koji nikog ne ostavljajuju ravnodušnim.
Želite da budete drugačiji? U Pendi će vam pomoći u tome!
-Samo u ovoj godini ćemo obići četiri svetska sajma jer neprekidno pratimo novitete u kreativnoj industriji vodećih svetskih tržišta- kaže Dušan Penda. –Trudimo se da prvi imamo najnovije proizvode i brendiramo ih po želji kupca. Njihov logo, slogan, poruka, potpis, inicijali mogu da se nađu baš na svakom proizvodu, od vozila do prehrambenog proizvoda.
Do sad su mnogi veliki brendovi prepoznali kvalitet i kreativnost u timu koji kreira reklamni materijal u kompaniji Penda, od svetskih banaka, automobilskih kuća, preko osiguravajućih društva, hotela, proizvođača popularnih slatkiša, do manjih preduzeća koja posluju sa stilom.
-Personalizovani pokloni i sitnice sa nečijim potpisom su u stvari velike stvari koje znače svakom ko ih dobije. Opremili smo proizvodnju najnovijim mašinama za lasersku gravuru i personalizaciju. Nedavno smo radili za jednu veliku kompaniju rokovnike koji na koricama imaju potpis ili inicijale onog kome su namenjeni. Takvi pokloni čine da se onaj ko ga dobije oseti posebno. Kod nas mogu poručiti i kabanice sa inicijalima ili personalizovane kišobrane. Pratimo trendove na svetskom tržištu, nove tehnologije, brendiramo različite popularne artikle koji upotpunjuju kancelariju, a mogu da se izbrendiraju laserskom štampom ili laserskom gravurom.
Jedan od najatraktivnijih proizvoda u Pendi je rokovnik u čije je korice integrisan power bank, pa tako ovim nesvakidašnjim punjačem klijenti mogu puniti svoje tablete ili mobilne telefone. Uz rokovnik se dobijaju i držač za olovku, vizit karte, kao i kablovi za punjenje.
-Novom tehnologijom za uv štampu i mašinama koje imamo može da se radi štampa na predmetima od različitog materijala. Ono što je velika prednost je da klijent nije uslovljen količinom poručenih artikala, a vreme izrade je kratko, pa tako istog dana može dobiti poručeni artikal, na primer personalizovani rokovnik je u roku od sat vremena spreman za preuzimanje-objašnjava Dušan Penda.
Zahvaljujući laserskim mašinama koje mogu da izgraviraju metalni termos, šolju, tanjir, novčanik već nakon sat vremena imate u rukama unikatni poklon.
UV štampač je najmoćniji i najprecizniji, savršen za fine radove u punom koloru, dok laserske gravure rade mašine koje graviraju i utiskuju (ispisuju) na predmetu ono što želite.
Šolja sa posvetom, vadičep sa logom vinarije, kožni kaiš ili tašna sa vašim inicijalima, samo su neke od kreacija koje možete da poručite u Pendi. Oni koji nemaju vremena da svrate u njihove prostor mogu to učiniti preko online aplikacije ili web sajta www.pendda.com
-Radimo sve, od hemijske olovke do bilborda. Na svemu može da se nalazi lična poruka. Neobičnih poklona ima mnogo, a ono što je komplikovano nama je inspiracija da nađemo način da to i uradimo. Neki kažu da se u Pendi nalazi “igraonica za odrasle” jer naš show room oduševi svakog klijenta.

Izazovi kao motivacija, a ljubav inspiracija

Cene su u Pendi takve da svako može sebi da priušti poklone koje ovde mogu da iskreiraju. Školarci često poručuju maturske majice sa njihovim potpisima, personalizovane maske za mobilne telefone, ali i originalne poklone za profesore. -Volimo izazove, da radimo što niko nije pre nas i nađemo način da svaku ideju realizujemo. Cegeri su od nedavno svakodnevna potreba ali i hit u našoj proizvodnji. Aktuelan je biorazgradivi program kesa i u ponudi imamo više desetina takvih kesa, nesesera i cegera. Cegere od biorazgradivih materijala možemo personalizovati i od njih napraviti poklon ili unikatnu torbu za plažu. Imamo sito štampu, tampon štampu, uv štampu, co2 lasersku gravuru, fiber laser gravuru, proizvodne mašine kojima na razne načine možemo brendirati stvari. Ovde su zaposleni majstori koji imaju po 25 godina iskustva i njima nijedan zadatak nije nemoguć.
Lap top torbe sa inicijalima, salvete s imenom ili proslavom koju organizujete, podloga za kompjuterski miš sa slikom vaše porodice, suveniri, mermerni magneti, samo su neki od brojnih proizvoda koje ovaj tim može da napravi. Jedni su od retkih koji rade pun kolor štampe na koži sa garancijom da se boja neće skidati. Izazovi su njihova motivacija, a ljubav inspiracija.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Usporite jer život čeka na vas Svako ko brzo živi,…
error: