BG online

News

U ritmu leta i muzike

BESPLATNI PLESNI MARATON

U okviru kampanje BE MORE HUMAN, biće organizovan treći „X-CHALLENGE“ trening 25. juna u 19h u Bitef Art Cafe-u (Metropolita Petra 8, Beograd).Tokom dvočasovnog plesnog maratona, biće izvedena dva Les Mills plesna programa BodyJam i Sh’bam, a trening će voditi nacionalni Les Mills prezenteri Suzana Skenderoski, Renata Stanojević, Bojana Tatić i Marijana Spasojević.reebokBitef
Učešće je besplatno, a prijavljivanje je putem linka http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-trening-dance/.
Ovo nesvakidašnje plesno iskustvo učesnici će moći da dožive u drugačijoj atmosferi – u noćnom klubu uz ritam najboljih muzičkih hitova.
Trening će započeti Sh’bam programom koji podiže raspoloženje.
– Sh’bam je zabavan plesni trening uz koji se vezuju hitovi sa top lista – kombinacija dance muzike koja se sluša po klubovima širom sveta, remiksa starih hitova i modernizovanih latino ritmova. Svaki čas je jedinstven. To ga čini izuzetno zabavnim. Pokreti su jednostavni i to je odličan način da oslobodite zvezdu u sebi, čak i ako niste skloni plesu. Uz moderne zvukove i pokrete, ovo je jedan od „najvrelijih” (najstrastvenijih) fitnes pokreta – ističe Renata Stanojević.
BodyJam program je fuzija novih plesnih stilova, uglavnom „street“ i urbanih pokreta.
-Zbog pokreta, ritma i osećaja, ovaj trening daje osećaj moći i snažno budi samopouzdanje – kaže Suzana Skenderoski i poziva sve ljubitelje plesa da se što pre prijave i prihvate ovaj uzbudljiv plesni izazov.

Foto: Veljko Lalović

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Beogradski sajam finansiraće pripreme naših uspešnih matematičara, srednjoškolskoj ekipi koja…