BG online

Vesti

Emisija “ Zdravo dete” i dr Feelgood

RECEPTI ZA ZDRAVE SLATKIŠE

Kako da iskorenimo lenjost i utičemo da najmlađi zavole sport, kako da ih edukujemo o značaju zdrave i pravilne ishrane, ali i važnosti vitamina i u kojim se namirnicama oni nalaze- samo su neka od pitanja i tema kojima će se baviti nova zabavno-edukativna emisija “Zdravo dete”, na TV Mini Ultra.zdravoDeteDeca će uz smeh i igru biti u prilici da uče šta su zdravlje, pravilne navike i kako da ih svakodnevno primenjuju, a na putu ka lepšem detinjstvu pomagaće im Dr Feelgood, poznati nutricionista i promoter zdravog života.
U svakodnevnim, desetominutnim emisijama, gledaoci će imati priliku da vide kako se najmlađi pripremaju za sportske treninge, kako se kuva zdrav obrok, ali i saznaju da li postoje zdravi slatkiši i kako se oni pripremaju.zdravoDete1
-Unos vitamina, voća i povrća uz redovno vežbanje je ključ zdravlja, a smeh je, naravno, nazaobilazan. Hajde zajedno da se smejemo , vežbamo i naučimo mnogo toga novog – poručuje najmlađima, ali i njihovim roditeljima Dr Feelgood.
Emisija “Zdravo dete” biće emitovana na programu TV Mini Ultra svakog radnog dana od 18. maja, u terminima u 7:30, 12:25, 15:35, 19:25, 23:40, 03:55, kao i vikendima u 7:50, 12:50, 14:50, 20:55, 22:55 i u 04:20.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
SIRĆE, LIMUN I SO PROTIV KAMENCA Najbolje namirnice kojima se…

You cannot copy content of this page