BG online

Vesti

Tajna dobrog života u hotelu Atlantida

Vratite sebi osmeh, energiju, vitalnost i duševni mir

Ljudi već hiljadama godina traže Atlantidu, potonulo ostrvo iskonske mudrosti koje je intrigiralo još starogrčke filozofe do sad nije pronađeno. Butik hotel “Atlantida” u Rogaškoj Slatini je mesto na kojem ćete se sresti sa idealnim životom i otkriti tajne snage koju imate u sebi. U ovom modernom, diskretnom i sa mnogo ukusa opremljenom hotelu naći ćete mir koji možete poneti sa sobom u svoju svakodnevicu. Na ovom mestu doživećete opuštanje koje dovodi u balans um i telo, srce i dušu, na sasvim poseban način.
Atlantida Boutique Hotel***** jedinstveno je i luksuzno ostrvo dobrog života, smešteno uz izvor vode s najvećim sadržajem magnezijuma na svetu.

MAGNEZIJUMOM PROTIV STRESA

Među izvorima lekovitih voda koje u Sloveniju i u Rogašku Slatinu već više od 400 godina privlače najzahtevnije tragače za zdravljem i dobrim raspoloženjem iz svih krajeva sveta, poseban izvor vode je Donat Mg. Među više od 2000 registrovanih mineralnih voda u Evropi, voda iz tog izvora ima najveći sadržaj prirodnog magnezijuma.
Atlantidina holistička metoda Pegaz-Mg temelji se na jedinstvenoj vodi u svetskim merilima koja u jednoj jedinoj litri sadrži čak 1040 mg magnezijuma – minerala koji se smatra najdelotvornijim za stanja uzrokovana stresom.

Program PEGAZ – Mg

Metoda Pegaz-Mg, koju možete isprobati samo u Rogaškoj Slatini, dokazano je delotvoran način obnavljanja zdravlja, snage i dobrog raspoloženja. Doživljaji Atlantide i Rogaške Slatine, kao i iskustva metode Pegaz Mg vrlo su lični. Prilagođeni su pojedincima, a kad napustite svakodnevnu gužvu, u Rogaškoj Slatini možete da se u miru i privatnosti posvetite sebi. Ovde će vam vrhunski stručnjaci i najsavremeniji pristupi pomoći da izaberete medicinske, wellness i kozmetičke usluge koje vam odgovaraju. Budući da u Atlantidi bolje osluškujete sebe, lako ćete otkriti i prave aktivnosti, zabavu i društvene doživljaje, sami ili u paru, radi zdravlja i dobrog raspoloženja, novih inspiracija i spoznaja i uspostavljanja zdrave ravnoteže koja traje i nakon povratka napornim radnim danima.
Metoda Pegaz-Mg za parove- namenjena je parovima koji žele zajedno da učine nešto dobro za svoje zdravlje.
Metoda Pegaz-Mg za žene namenjena je ženama koje žele da opuste svoje telo i naglase svoju ženstvenost.
Metoda Pegaz-Mg za muškarce je za muškarce kojima je potrebno opuštanje i žele da se napune svežom energijom.
Metoda Pegaz-Mg Medical je za sve koji žele da detoksikuju svoje telo i poboljšaju svoje zdravlje.

PEGAZ-Mg COUPLE

U nekadašnjem carskom lečilištu Rogaška Slatina o značaju odmora u dvoje svedoče priče slavnih parova, a u Atlantidi to dokazuju vaše ispunjene želje.
Pegaz-Mg Couple drugi je naziv za lepe i zdrave dane udvoje, a vaš boravak u Atlantidi pomoću stručnjaka i individualnih pristupa, masaža i terapija poboljšaće vaše raspoloženje i doprineti vašem zdravlju. Ono što dobijete pojedinačno udvoje se neće samo sabrati, već će se i umnožiti! Očekujte prijatne šetnje do „pivnice” jedinstvene mineralne vode s najvećim sadržajem magnezijuma na svetu, romantične večere, zdravice penušcem i odabranim vinima, kao i otkrivanja iznenađujuće lepote krajolika.

PEGAZ-Mg APOLON

Svaki muškarac u sebi nosi Apolona, grčkog boga svetlosti i muzike. Suština muzike je ritam, a muškosti otkrivanje vlastitog životnog ritma u kojem se smenjuju samouverenost silne snage i blagotvorni trenuci njenog obnavljanja sitnim pažnjama, kulturnim inspiracijama i opuštajućim susretima sa sobom i s drugima. Pegaz-Mg Apolon kombinacija je doživljaja u kojima su muškarci u centru pažnje.

Kupke sa magnezijumom

Ulaskom u Atlantidu možete duboko udahnuti i zaboraviti na stres. Nakon merenja različitih telesnih pokazatelja i individualnog savetovanja s lekarom moći ćete da priuštite sebi kupke sa magnezijumom, kao i masažu koja bi opustila i Apolona. Uveče ćete slušati muziku i zaplesati u lobiju hotela. Biciklom ćete krenuti u razgledanje okoline koja je oduševljavala i slavne Evropljane, te nazdraviti samom sebi na vođenoj degustaciji izvrsnih vina.

PEGAZ-Mg AFRODITA – otkrivanje sopstvene ženstvenosti

Lepota, ljubav i strast vrednosti su koje preferira Afrodita, najlepša među boginjama. Podstiče nas da zavolimo lepotu i zdravlje vlastitog tela u svakom životnom razdoblju. Naglašavanjem svoje ženstvenosti povezujemo se sa životom punim prijatnog opuštanja. Osim luksuznog boravka i revitalizirajuće snage jedinstvene prirodne mineralne vode na samom izvoru vaši dani u Atlantidi nude doživljaje zbog kojih ćete zasijati u svoj svojoj lepoti. Individualno savetovanje s lekarom, terapija solju, kupke i aromamasaže možete dopuniti kozmetikom Afrodita, plesovima, druženjem, kao i obilaskom okolnih mesta i šetnjama po parku u koji su volele da svraćaju i princeze.

PEGAZ-Mg MEDICAL – DETOX, JER CENITE ZDRAVU ŽIVOTNU ENERGIJU

Mnogo posla, kreativnost, odgovorno ispunjavanje poslovnih i privatnih obaveza, ambicije i uspešnost samo su jedna strana vašeg života. Druga strana je osećaj neprestanih pritisaka i nedostatak energije. Stres i prve znakove umornog tela i preopterećenog duha u Atlantidi ćete pobediti na jedinstven i dokazano delotvoran način.
Detoksikacija tela prvi je korak ka vraćanju dobrog raspoloženja, energije, vitalnosti i duševnog mira, a Pegaz-Mg Medical – Detox medicinski je programiran aktivni odmor koji delotvorno obnavlja vašu telesnu i duševnu snagu.
U Atlantidi će se vaše telo istinski rasteretiti i detoksikovati. U saradnji s lekarom, pomoću promišljeno odabrane ishrane, terapijama, oblozima i masažama, mineralnom vodom s najvećim sadržajem magnezijuma na svetu i drugim pristupima koji se temelje na iskonskim i najsavremenijim medicinskim spoznajama, ostvarićete trajnu ravnotežu.
Odmorite se i od loše hrane! Medical – detox programom bez stroge dijete detoksikujte telo pomoću jedinstvene mineralne vode Donat Mg i prehrambenih doza moringe oleifere, s čudesnog drveta života s Himalaja. Na potpuno prirodan način očistićete probavni trakt, aktivirati metabolizam, podstaći rad jetre i pankreasa. Vaš metabolizam radiće bolje, imaćete više energije!
Regenerišite svoje telo superhranom i jedinstvenom vodom. U programu mogu učestvovati svi osim srčanih bolesnika i dijabetičara, trudnica, dece, osoba na antikoagulacijskoj terapiji, kao i bolesnika s karcinomom. Programi takođe nisu namenjeni osobama koje imaju poteškoće s akutnim ulceroznim kolitisom, novonastalim čirom na želucu, dvanaestopalačnim crevom ili s bilo kakvom akutnom infekcijom.

 

 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pokloni sa posvetom koji se ne zaboravljaju Kad kupujemo poklon…

You cannot copy content of this page