BG online

Estetika

Svilenkast sjaj negovane brade

Šta imaju zajedničko britanski princ Hari, filmski lepotan Džordž Kluni i golgeter Sami Kedira? Oni su kul tipovi, imaju bradu i modni su uzori širom sveta. Brada nije samo oličenje muškosti, već muškarac bradom definiše i svoj stil. Da li kao gusta puna brada, bradica oštrih kontura ili samouvereno kratka i markantna: za optimalan spoljni izgled svakoj bradi je potrebna ciljana nega. Inače brzo može da postane neuredna, što svakako nije atraktivno, a može da izazove i svrab kože.
Zahvaljujući novom NIVEA MEN ulju za bradu muškarci mogu da neguju svoj jedinstveni stil i da se raduju prijatno sjajnoj, mekoj bradi i negovanoj, zdravoj koži. Formulacija sa prirodnim ekstraktom korena čička savršeno odgovara potrebama modernih nosilaca brade: hrani dlaku brade i čini je mekom i štiti kožu lica ispod brade od iritacija i svraba.
Upotreba je veoma jednostavna: bradu uobičajeno oprati, preporučljivo blagim šamponom. Onda na dlanove naneti nekoliko kapi NIVEA MEN ulja za bradu i utrljati u dlaku brade i kožu lica u predelu brade. Ne ispirati. Potrebna količina ulja zavisi od dužine brade. Zatim još pročešljati prstima, češljem ili četkom za bradu… i gotovo. Ulje za bradu koža brzo upija i ne ostavlja lepljiv osećaj.
Rezultat ostavlja izvanredan utisak: blago mirišljavo NIVEA MEN ulje za bradu daje bradi svilenkast sjaj i čini je osetno mekšom. Koža izgleda negovano i zdravo, a svrab je značajno ublažen. Najbolji rezultat postiže se redovnom upotrebom.

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Talentovani muzičari i pevači domaće scene predstaviće poznate hitove poznatog…