BG online

News

Sve zvezde Beer Fest-a 2017.

VAN GOGH, S.A.R.S., KIRIL DŽAJKOVSKI, ATHEIST RAP…

Petnaesti Beer Fest u Beogradu otvoriće jedan od najpopularnijih rok bendova sa ovih prostora – Van Gogh. Uz poruku svim posetiocima da dođu nasmejani i raspoloženi, Zvonimir Đukić Đule je obećao odličnu zabavu i rekao:
-Prošlo je tri godine od našeg poslednjeg nastupa na Belgrade Beer Festu. Radujemo se novom susretu sa publikom, tako da jedva čekamo da se popnemo na binu i eksplodiramo od zadovoljstva u zagrljaju s njom. Kao i uvek, pripremamo eksplozivan nastup, a kako nam je ove godine pripala čast da otvaramo 15. Belgrade Beer Fest pripremili smo posebnu set listu.
Drugog dana festivala, na drugoj bini, jedan od gostiju biće poznati makedonski kompozitor i producent, pionir elektronske muzike s balkanskim etno elementima – Kiril Džajkovski.
Novosadski pank-rok velikani, grupa Atheist Rap, koji će nastupiti trećeg dana festivala na glavnoj bini, sa nostalgijom se prisećaju ranijih nastupa na Belgrade Beer Festu.
-Publika na Ušću je temperamentna i grlom i dlanovima učestvuje u svakom koncertu. Spremni smo za novu razmenu pozitivne energije sa njima. Planiramo da publici na Belgrade Beer Festu predstavimo retrospektivu naših najvećih hitova iz svih perioda rada benda i ostavimo srce na terenu, što bi rekli sportski komentatori. Tri godine su prošle od našeg poslednjeg druženja sa publikom na Ušću, u međuvremenu smo objavili album, a pored brojnih nastupa po regionu imali smo i dve evropske turneje na koje smo jako ponosni. Trudićemo se da sve to sažmemo, fino upakujemo i isporučimo publici 18. avgusta u najboljem mogućem izdanju- poručio je pevač Aleksandar Popov – dr Pop, naglašavajući kako bend ima poseban, više od dve i po decenije građen odnos sa beogradskom publikom.
Beogradska grupa S.A.R.S, koja je prošle godine nastupom na Belgrade Beer Festu obeležila prvih deset godina postojanja u okviru slavljeničke turneje ove godine će 19. avgusta publici na Ušću svirati hitove sa šest dosadašnjih albuma, među kojima su: “Buđav lebac”, “Ratujemo ti i ja”, “Debeli lad”, “Rakija”, “Lutka”… Pesme grupe S.A.R.S. su u proteklom periodu na Youtube-u ostvarile gotovo sto miliona pregleda, a među poznavaocima i ljubiteljima muzike širom regiona zauzele vodeće mesto.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Svetski spektakl na ledu „Disney On Ice” sa predstavom "Čarobna…