BG online

Lični razvoj

Svako je došao na ovaj svet da bi našao svoj put

Put ka prihvatanju, toleranciji i razumevanju

Svako je došao na ovaj svet da bi našao svoj put, kaže stara majanska izreka koja nam govori o okvirima života i kaže da svako od nas ima svoj put kojim uči da postane bolji i kvalitetniji čovek. Kad primenite ovu izreku u vašem životu, velika većina problema i izazova će nestati. Ona nas uči toleranciji, prihvatanju i razumevanju. Najviše naših izazova nastaje u interakciji sa drugim ljudima, direktnom ili indirektnom. Nismo svi isti i ne možemo svi sve da postignemo. Neko može dosta da radi, drugi ne, neko voli, neko je hladan, neko ima sreće, drugi treba da se potrude za sreću, neko je širokogrud, drugi su opet škrtice, neko je bogat, neko je siromašan, neko je došao da služi druge, drugi da imaju pomoć, neko ima moć, neko je nemoćan, neko je pošten, drugi je lopov, itd. Sve ovo nije slučajno. Kroz data iskustva treba da naučimo lekcije i evoluiramo kao ljudsko biće i živimo svoju svrhu. Drugi ljudi, naši roditelji, deca, braća, sestre, prijatelji, kolege, partneri, igraju uloge u našem životu, kao i mi u njihovom, sve u cilju da nam pomognu da napredujemo. Neki će da nas podrže, drugi su nam prepreka. Zato se nemojte ljutiti na njih, oni su samo glasnici koji nam govore šta treba da naučimo ili da popravimo.

Od “Ja verujem” do “Ja znam”

Kroz praksu jasno mogu da vidim šta je to što ljudi treba da nauče i zašto imaju određen izazov. Naravno da je za svakoga različito. Kad klijent krene putem svoje svrhe i savladava date lekcije, onda kreće i podrška univerzuma, više sile ili Boga, kako ko voli da naziva tu podršku. Put postaje lakši i lepši. Međutim, ako nastavi sa starim obrascima, počinju se zatvarati sva vrata i izazovi postaju sve veći, a sve sa ciljem da ga okrenu na pravu stranu. Znanje je ključ. Kad znamo zbog čega je izazov u našem životu, mnogo ga je lakše rešiti. Ovo je doba promena i bićemo podržani na tom putu. Majanski kaledar po kojem se 21.12.2012. završio jedan evolutivni period „Ja verujem“ nakon čega smo ušli u novi evolutivni period „Ja znam“ nam govori da je potrebno da saznamo kako funkcioniše to što nazivamo životom i koja je naša uloga u svemu tome. Istražujte, učite i uhvatite ritam vremena i biće vam mnogo bolje i lepše u životu.

Miloš Savović
Foto: Dario Konstantinović

Ukoliko želite da rešite neke životne situacije i budete spremni za nove životne lekcije koje će vam omogućiti lepši i lakši život , Miloševa znanja, veštine i enrergija su tu za vas. Za lepši i lakši život kontaktirajte Miloša na mail [email protected]
Facebook stranica Miloša Savovića: www.facebook.com/savovicmilosmne

Miloš Savović je savetnik za razvoj ličnog potencijala, reiki majstor, praktičar i autor brojnih terapeutskih metoda. Osnivač Karmičkog Reikija, Majstor Tibetanskog Reikija, Master/Teacher Kundalini Reikija, bavi se Peatom (psihoenergetskom metodom), vremenskim isceljivanjem Vedskim đotišom (vedskom astrologijom), naukom o životu i vremenu. To znanje mu služi kao dopuna da uz konsultacije prepozna ograničavajuće karmičke obrasce.

Intervju sa Milošem Savovićem:

Karma nas uči da budemo bolji ljudi

Saveti i tekstovi Miloša Savovića:
Kako rešiti probleme?
Uspeh kao problem savremene žene
Da li ste zapostavili sebe?

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Deca su smisao života, ali tek kad ih imate (Mirjana…