BG online

Lični razvoj

Šta se krije iza skrivenih crta ličnosti?

Važno je voleti i ohrabriti sebe

Polaznici dvosatne radionice Tatjane Manojlović “Postanite osoba kojoj se raduju” su nakon ovog druženja i vremena koje su posvetili sebi i ličnom razvoju bili puni utisaka i novih saznanja, kako o sebi, tako i o veštinama koje su se uverili da i sami mogu da savladaju.
Coach i trener javnog nastupa Tatjana Manojlović je jedan deo radionice posvetila i radu sa alfa projektivnim kartama koje su pomoćno terapeutsko sredstvo namenjeno boljoj komunikaciji trenera i klijenta. Ove kartice po Tatjaninim rečima doprinose boljoj introspekciji i tome da se lakše dopre do skrivenih crta ličnost to su one karakteristike naše ličnosti kojih često nismo svesni.
-To su neke crte koje nisu na prvi pogled vidljive i mnogi nemaju dovoljno razvijenu sposobnost da ih prepoznaju, niti razvijenu svest o svojim sposobnostima- kaže Tatjana Manojlović. – Rad sa karticama podsetio je mnoge na to koliko je važno voleti i ohrabriti sebe, a ne kritikovati sve što uradite i ono što vi jeste. Sebe je potrebno shvatiti i prihvatiti kao celovito biće i imati uvek na umu svoje dobre strane i prednosti, ne reagovati na prvu loptu.
Mnogi ljudi imaju blokirajuću tremu koja ih sputava na putu ličnog napretka i ona može da se manifestuje u različitim segmentima života. Na ovoj radionici je u početku kada je trebalo da se predstave mnogima bilo teško da pričaju o sebi, ali kao je vreme odmicalo oni su grupu u kojoj su bili  doživeli kao svoj tim u kojem imaju podršku, a nelagoda je nestala.

 

Tanju Manojlović možete kontaktirati mejlom: [email protected] ili telefonom: 0638334369
www.tanjinkod.rs

 

Saveti Tatjane Manojlović:
Zašto su najlepše pedesete?
Osluškivanje nesvesnog dela našeg bića
Uz alfa projektivne kartice zavirite u sebe
Razvijanje ličnih potencijala
Bes, frustracije, ogorčenost kao uzrok

Intervju sa Tatjanom Manojlović:

Život bez treme je moguć i lep (Tatjana Manojlović)

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Postanite majstor, dovedite budućnost u sadašnjost On zna svih sedam…