BG online

Vesti

Šta mesec u kom ste rođeni govori o vama?

Korigujte svoje slabosti i uvećajte kvalitete

Mesec vašeg rođenja otkriva mnogo više o vama nego što možete i da naslutite…

Za sve što želite da vam se ostvari potrebno je pre svega da uložite vaš trud, ali uz pomoć nekih drevnih učenja možete da saznate koje su vaše slabosti, kako možete da ih korigujete i uvećate sopstvene kvalitete. Mesec u kom ste rođeni otkriva dosta o vama, a pre svega vaše slabosti.

JANUAR
Osobe rođene u januaru su sklone egocentrizmu i preporuka je da u duhovnom smislu rade na sebi kako bi ublažili udare koje im sudbina donosi, kao i sopstvene slabosti. Zdravstveno mogu imati probleme s kičmom i desnom nogom.

FEBRUAR
Prati ih nesnalažljivost i često ih neko „vuče“ kroz život. Mogu biti meteoropate. Imaju izraženo vlastoljublje. Preporučuje im se meditacija i rad na sebi, kao i bavljenje sportom, druženje sa ljudima koji su mlađi od njih.

MART
Osobe rođene u martu često na svom životnom putu sreću lažne učitelje, upadaju u porodične, poslovne i privatne nevolje  tokom celog života, ali iz njih uglavnom uspešno izlaze. Mogu imati problem sa zakonom i ocem, a kad je reč o zdravlju potencijalni problem sa plućima, upalnim procesima i agresivnošću unutar porodičnog kruga.

APRIL
Oni koji su rođeni u aprilu imaju „tešku“ strukturu ličnosti. Gotovo su nepromenljivi, a dominantna ličnost u njihovom životu je majka. Osetljiva im je jetra, kao i stomak, a podložni su alkoholu i porocima. Savetuje im se rad na se sebi kroz duhovnost.

MAJ
Vrlo su šarmantne osobe rođene u maju, ali i mnogi među njima imaju prgavu narav. Ljudima brzo ulaze pod kožu, lako privlače negativnu energiju, imaju česte promene raspoloženja, skloni su tome da im drugi nameste „igre“, zdravstveno su im osetljivi stomak i kičma.

JUN
Karakterišu ih škrtost, kukavičluk i sitničavost. Vole da imaju sve pod kontrolom, često rečenice počinju negacijom. Preporuka je da vode računa o kilaži. Najbolji duhovni učitelji rođeni su u junu.

J UL
Osobe rođene u julu mogu imati različite komplekse, probleme sa kičmom, štitnom žlezdom, a žene sa donjim stomakom. Savetuje im se bavljenje sportom, naročito plivanje i odlazak u teretanu.

AVGUST
Osobe koje su se rodile u avgustu imaju dosta životnih prepreka, pa čak i dosta tuge u svom životu. Ne bi trebalo da su punački. Osetljivi su im žuč i želudac.

SEPTEMBAR
Karakteriše ih emotivnost, ali i neuroza. Dosta detaljišu, ali su i osetljivi. Treba da paze na kožu, jetru, zube, savetuje im se meditacija. Septembar je „najnervozniji“ mesec u godini i osobe rođene u njemu imaju problem na polju emocija. Karakterišu ih česti razlazi sa partnerom, ali i ponovno vraćanje u prethodnu vezu.

OKTOBAR
Pre svega imaju problem u ljubavi i izborom bračnog partnera. Ove osobe se ili nikad ne venčaju ili imaju nekoliko brakova. Osetljiva su im pluća i reproduktivni organi kod žena.

NOVEMBAR
Sve što je neobično se vezuje za ljude rođene u novembru. Teške energije drugih mogu da ih sputavaju, da im u život dolaze neobični ljudi  i situacije. Imaju potrebu da se dokazuju, skloni su duhovnim klaćenjima. Osetljivi su im psiha, jetra i stopala.

DECEMBAR
Imaju eksplozivni karakter. Potenciraju pravednost, isteruju pravdu, mogu imati probleme sa sudovima i zakonom.Osetljivi su im ruke i srce.

Postoji režim života koji ublažaba slabosti i uvećava kvalitete koji svaki čovek ima. Više o ovoj temi možete saznati upitom na mejl: delfielena520@gmail.com

Jelena Simunović
Foto: Dario Konstantinović

Intervju sa Jelenom Simunović:

Zašto nemamo sreće u ljubavi?

Tekstovi Jelene Simunović:
Šta o vama govori dan vašeg rođenja?
Šta o vama govori godina vašeg rođenja?

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

2 komentara

komentar

 1. xy

  22/07/2019 at 12:31

  Postovana gdjo Simunovic, osobe koje se u javnosti eksponiraju kao duhovni ili drevni ili numeroloski ili astroloski…eksperti…treba da imaju, kao osnovu za bavljenje tim poslom, jednu osobinu a to je – DA VIDE SVETLO NA KRAJU TUNELA.
  Dakle, za razliku od ostatka sveta, kome se obraćaju, jer imaju sta da ih nauce, a to znanje se tice duhovnosti, oni treba uvek i bez izuzetka da nastupaju iz pozicije onog ko ima nesto lepo da kaze mnostvu koje spava..koje je tuzno…apaticno…ili se pita vredi li uopste ziveti ovaj zivot. Zato Vas molim da preispitate svoj negativni odnos prema zivotu, kakav se meni cini da imate, jer Vasa negativnost dopire cak dovde.
  Konkretno, u tekstu o horoskopskim znakovima, gde nista lepo niste rekli ni o jednom znaku, molim Vas da drugi put, iako pisete o njihovim slabostima, dopisete i nesto lepo. Znate zasto? Zato sto je moja prijateljica, rodjena u junu inace, nasla danas jos jedan razlog da lose misli o sebi i misli da njen zivot nije dovoljno kvalitetan. I usput, nama, svojim prijateljicama, salje tekst da nas obavesti mi shvatile da je i naš život kompleksan, a mi nesnalazljivi, egocentricni, agresivni, mozemo imati problema sa zakonom, porocima itd. Ne znam odakle Vam ideja da ćete se “proslaviti” ovakvima tekstovima u danasnje vreme? Da li ste razmisljali da izgradite imidz na tome da hrabrite ljude i podsecate ih na ono najbolje sto imaju, u pravcu u kome bi mogli da krenu i imaju najbolje rezultate? Čovečanstvu je danas baš, ali baš teško, sto je svima jasno, baš kao i činjenica da se javila prvo potreba a onda nastupio i uspeh ogromne industrije duhovnog ucenja,isceljenja, razvoja. I kada već radite taj, preko potreban posao danas, radite ga svesniji svojih slabosti i naših potreba. A kada se odlučujute za ovako kratke poruke čitaocima, izaberite neke srećnije i pozitivnije poruke. Ovako ličite na prosečnog srpskog poslenika javne reči… srpskog političara, crkvanog poglavara ili ekonomistu koji najvljuju da skora propast samo što nije.

 2. Jelena Simunovic

  22/07/2019 at 17:29

  Postovani,
  da ste pažljivo čitali od početka, tekst je o slabostima.U nekom od sledecih tekstova govorimo o kvalitetima i prednostima. Ako vas interesuje konsultacija, možete je zakazati.
  Pratite me i dalje.
  Vasa Elena

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Naučite da koristite zakon privlačenja Vi ste autor svog života…