BG online

Grafima
Vesti

Spring Fest u srcu Beograda

Besplatan program za decu i roditelje

Od 12. do 26. aprila na Sava Promenadi održava se festival koji slavi najlepše godišnje doba. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, osmišljen je bogat program za sve one koji u tom periodu  posete omiljeno beogradsko šetalište.

Od klovna do joge

Tokom otvaranja manifestacije 12. aprila od 18 časova, najmlađi Beograđani imaće priliku da uživaju u druženju sa klovnom Šašavkom, kao i u nastupima dečjih horova. Prvi vikend festivala obeležiće kreativna radionica Vijuganje, nastup pozorišne trupe „Šašava družina“ i deci omiljeni face painting. Odrasli će ovo vreme moći da provedu baveći se jogom ili u razgovorima o roditeljstvu za koji će biti zadužena life coach Jelena Sekulić Maksimović.
Manifestacija Spring fest trajaće dve nedelje i ponudiće raznolik sadržaj za sve posetioce. Mališani će moći da prisustvuju različitim edukativno-kreativnim radionicama, koje uključuju crtanje, pravljenje figurica od plastelina i osmišljavanje dekorativnih predmeta od cveća i voća. Ovaj dečiji kutak biće prava kreativna oaza, a posebna atrakcija za mališane biće i vožnja na karuselu.
Za dame je predviđen specijalan program za opuštanje, uz aromaterapiju, dekupaž radionice, šminkanje i konsultaciju sa ličnim stilistima. One će moći da čuju i zanimljive priče o poludragom kamenju, kao i da uživaju u druženju sa astrolozima i saznaju koje zvezde su im naklonjene.
U saradnji sa muzejima, galerijama i drugim kulturnim ustanovama, biće upriličene i književne večeri, izložbe slika i umetničkih radova, likovne radionice, razgovori sa poznatim piscima, projekcije filmova i mnoštvo drugih aktivnosti. Prolećnu atmosferu festivala upotpuniće nastupi horova i bendova, perkusionisti i muzičke radionice, dok će za ljubitelje sporta biti organizovani crossfit treninzi, časovi joge, tai chi, kao i simulacija veslanja na travi.
Na šetalištu će biti postavljene i autentične kućice u kojima će se prodavati suveniri, saksijsko cveće, a neće nedostajati ni poslastice – slatkiši i čokolade.
Detaljan program otvaranja Spring Fest-a možete pogledati u nastavku, a celokupan program festivala na sajtu www.color.rs/springfest.

OTVARANJE SPRING FEST-A

Petak, 12.04.
18:00 – 18:30  Nastup dečjeg hora Fondacije Laza Kostić i Predškolske ustanove „11. april“
18:00 – 20:00  Klovn Šašavko – balondžija
19:00 – 20:00  Muzičiki program – Duo Bravissimo
Subota, 13.04.
13:00 – 15:00  Kreativna radionica Vijuganje
16:00 – 17:00  Joga savez Srbije (Vesko Minčić – instruktor joge će održati čas joge)
17:00 – 18:00  Face painting za najmlađe – animatorska i pozorišna trupa „Šašava družina“
Nedelja, 14.04.
13:00 – 15:00  Dečija kreativna radionica
16:00 – 17:00  Jelena Sekulić Maksimović – life coach, razgovori o roditeljstvu
17:00 – 18:00  Face painting za najmlađe – animatorska i pozorišna trupa „Šašava družina“
Na Veliki petak 26.04. biće organizovana kreativna dečja radionica farbanja jaja od 13 do 15 časova.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Roman „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović je priča o idealnom muškarcu, o…