BG online

Zoran Milivojevic
ZDRAVLJE

Otkrivanje sreće uz bol i tugu

Od telesnog stradanja do duševnog vaskrsenja

“Neka moj bol služi da vi ne osetite bol…”

U potrazi za izlečenjem najtežeg oblika kancera jajnika prošla je 12 zemalja i razne vrste terapija kod najvećih svetskih eksperata integrativne, tj. „natur“ medicine. Znanja i metode koje je probala lično na sebi Isidora je sabrala na jednom mestu i nesebično ih podelila svojim čitaocima.
Ovaj sveobuhvatni i ambiciozni priručnik, koji sadrži podatke o najnovijim imunološkim i detoksikacionim tehnikama, različitim vrstama suplemenata, psihološkim metodama, nije namenjen samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i onima koji žele da očuvaju svoje zdravlje.
-Ne postoje čudotvorci niti čarobni lek, ali spas postoji i on je u našim rukama- kaže Isidora Bjelica koja je zbog kancera jajnika četiri puta bila na ivici života.
Njenu trilogiju “Spas” čine knjige Spas 1, Spas 2 i Spas 3 koje su priručnik za one koji žele da poboljšaju svoje zdravlje, brutalno iskren zapis sa ivice smrti, stranice na kojima je ispisana Isidorina golgota, put telesnog stradanja i napor ka duševnom vaskrsenju.

Potraga za spasom

Uz svaki bol, uz svaku tugu, ide i novo otkrivanje sreće, radosti, blagodati koju je zagubila zbog svog nemara i tako dobila najteže iskušenje.
Nova knjiga Isidore Bjelice je zapis duše u najtežim trenucima, brutalno iskren ispis osećanja i misli književnice od onog trenutka kada je saznala da boluje od neizlečive bolesti. Spas je i literarni hologram njene duše i lutanje tela sa najtežom dijagnozom koje potraga za spasom vodi preko Pariza, Floride, Indije, Šri Lanke do čudesnog ostrva Egina, doma Svetog Nektarija, pravoslavnog sveca, iscelitelja neizlečivih bolesti.
Prvi deo knjige čine zapisi sa ivice smrti opisani sa iskrenošću koja ostavlja bez daha. Zapise odlikuju zaslepljujući udar emocija ali i humora i samoironije pred otkrićima sopstvenih granica, hrabrosti i snage…

Čišćenje organizma od svih otrova

U drugom delu knjige Spas nalaze se saveti o ishrani i alternativnim metodama lečenja do kojih je književnica došla tragajući za lekom protiv opake bolesti – lekom koji nije namenjen samo bolesnima već i onima koji ne žele nikada da se razbole. Isidora Bjelica je sabrala i rezimirala sve što se može naći od Istoka do Zapada i sve što su veliki majstori orijentalne medicine čuvali za sebe. Ovo je i zbirka recepata za čišćenje organizma od svih otrova, ali i formula za odbranu od stresa i harmonizaciju organizma.
-Mnogi od nas nazivaju sebe grešnima, a možda se odista i smatraju takvima. No tek trpljenje uvreda pokazuje kakvo je srce.
Kad je čovek na ivici života, jednom nogom sa one strane, više mu je svejedno šta će bilo ko osim dragog Boga misliti o njemu…
Sa taštinom se raskrsti već na drugom stepenu bola…
Neka vam ova knjiga bude znak posebne naklonosti da ja, kao najgora od vas, nečemu ipak služim, da vam moje muke i tuge posluže za skraćenje vašeg puta Ljubavi… Jer sve na ovom svetu ima svoju svrhu i mesto, a tako često ne vidimo i ne razumemo znakove koje dobijamo… Neka moj bol služi da vi ne osetite bol…
Kada si u remisiji, ti si u limbu… Nisi bolestan, ali nisi ni zdrav. Ti čekaš… Čekaš da se bolest vrati, a nadaš se da se neće vratiti… Ovim rečima počinje nastavak ispovesti Isidore Bjelice započete knjigom Spas. Uvek je potrebna velika snaga da se čovek sučeli sa sobom. Isidora je pokazala da ima još veću hrabrost jer je istinu koju je morala priznati sebi odlučila da podeli sa drugima. Nastavljajući borbu za život ona nastavlja da nas podučava o tome kako da živimo u ljubavi i nadi i kako da pronađemo veru.
U drugom delu knjige Spas 2 nalazi se vodič za alternativne metode lečenja, kao i brojni saveti i primeri iz ličnog iskustva o tome kako da se bolje podnesu bolne i dugotrajne terapije koje nudi klasična medicina.

Tajne svetske prirodne medicine

Spas 3 je knjiga u kojoj se nalaze tajne i metode svetske natur medicine. Brevijar tehnika i tajnih znanja za očuvanje i poboljšanje zdravlja.
“Ne znam nikog ko je bio toliko lud i uporan da sve to proba na svojoj koži. Da luta od zemlje do zemlje, od klinike do klinike, od farmaceuta do herbalista, iscelitelja, natur lekara, gurua…Da proba da pronađe rešenje za kvadraturu kruga zvanu kancer…
Ostavljeni na milost i nemilost zvaničnim protokolima i nenaučnim alternativnim metodama, ljudi suočeni sa teškim bolestima uglavnom su prepušteni sopstvenom traganju za lekom. Do informacije o tome koje sve vrste terapija danas postoje teško je doći, a često se dolazi i sa zakašnjenjem, jer se mnogo toga krije ili je preskupo.”-kaže Isidora Bjelica koja je četiri puta bila na granici između života i smrti.

LJUBAV U DOBA ANKSIOZNOSTI – MASTERCLASS ISIDORE BJELICE 14.2.2020. 19H HOTEL ZEPTER, TERAZIJE 10, BEOGRAD
VAŠE MESTO ILI ONLINE ULAZNICU MOŽETE REZERVISATI TEL. 066060820 ILI MEJLOM ISIDORABJELICARADIONICA@GMAIL.COM
VIP ULAZNICE
VIP DRUŽENJE SA ISIDOROM, POSLUŽENJE I PRIČE O HERMETICI LJUBAVI OD 21H
VIP ULAZNICE: ISIDORABJELICARADIONICA@GMAIL.COM

Komplet knjiga, trilogiju “Spas” po ceni od 1649 dinara+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

Lekcije ljubavi Isidore Bjelice

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kao biti fizički aktivan uprkos brojnim obavezama? Posle knjige „Fit…
error: