BG online

Estetika

Smršala sam 54kg, a sad drugi gube kilograme uz moju podršku

Danas mi je 457. dan kako živim sa novim načinom ishrane. Od aprila 2017. do kraja jula 2018. lakša sam 54 kilograma! Veoma sam ponosna na sebe i svoj rezultat, ali i na sve one kojima sam uzor, motivacija i podrška.
Ovo su utisci ljudi koji su me zamolili da i njima pomognem da se oslobode viška kilograma.
“Zovem se Olivera, imam 52 godine dolazim iz Kraljeva, a živim u Baselu vec 32 godine. Skinula sam 16 kg za 7 nedelja, osećam se mnogo bolje. Bez hleba i šećera mogu i ne razmišljam o tome. Plan ishrane je fenomenalan i pridržavam se toga. Mislim da sam pronašla posle toliko dugo vremena borbe sa kilažom baš ono što mi treba i zadovoljna sam, ma prezadovoljna. Sa ovim planom nastavljam dalje do potpune vitkosti.”
“Prvi pokušaj bez šećera i brašna(žitarica uopšte). Sa 96kg do 87kg za tri nedelje. Otkad sam na program za tri nedelje sa 87kg na 81kg. Tu kilažu nisam imala od 2011. Imam krize i povremene padove energije posle obroka. Ali kad odmorim imam baš mnogo energije i okrenem kuću naopako. Potrebu za slatkišima i glad smanjujem limunadom bez šećera. Ili odremam pola sata”. Jelena(Subotica, 26 godina)
“Ja sam Snežana, imam 61 godinu, iz Beograda sam. Na programu sam 3 nedelje, skinula sam 3,5 kg. Da napomenem da do pre dva dana nisam sasvim precizno merila hranu, jer sam tek sad kupila digitalnu vagicu. Osećam se dobro, krize su podnošljive, brašno mi uopste ne nedostaje, slatko povremeno.”
“Zovem se Savka iz Odžaka sam BiH imam 32 god. Za 14 dana imam 7 kg manje odlično se osjećam, a moj cilj je sljedeći da sa 88 kg dođem na 63 kg. Plan ishrane je fantastičan, puno hvala Mašo.”

Život bez krize, sa manje kilograma

“Imam 55 godina. Imao sam 148 kg pre ulaska u ovaj program ishrane koje nisam uspeo samostalno da skinem ili ako bih i smršao, kilogrami su se vraćali. Posle ragovora sa Mašom ušao sam u ovaj program i jako sam zadovoljan ovom dijetom jer je primenljiva u svakodnevnom životu i lepo se mršavi, a naročito uz pomoć grupe gde dobijamo i psihičku pomoć da istrajemo. Sada posle tri nedelje imam 144 kg.“ Zoran iz Doroslova (kod Sombora)
“Za 16 dana u programu skinula sam oko 5.5kg. Osećam se odlično, nemam nikakvu potrebu za dodatnim obrocima ili namirnicama koje nisu na spisku.Uspešno sam plan ishrane sprovela i na dvodnevnom poslovnom putu. Nemam krize i generalno imam dovoljno energije za sve dnevne aktivnosti.” Marijana iz Beograda, 41 godina.
“Za 8 nedelja skinula sam 6,5kg. Mnogo važnije za mene u ovom procesu je higijena ishrane, raznovrsnost opcija i ograničene količine što uvodi u nove vrste potreba koje uvode organizam u optimalnu ravnotežu, mir bez kompulzije za slatkim ili brašnom. Nova sloboda podstiče motivaciju za sopstvenim tempom mršavljenja”. Maja iz Novog Sada, 49 godina
“Nisam drzala dijete jer loše podnosim glad (vrtoglavice, nesvestice…) Za tri nedelje sam izgubila 4 kg bez gladovanja, samo uz dozvoljenu ishranu. U početku sam bila bez energije i nervozna, što prođe posle 2 nedelje i organizam se navikne na ovu ishranu. Večeru sam smanjila jer je preporučena za mene preobilna. Nadam se da će ovo ostati moj način ishrane i da se neću vraćati na staro jer mi mnogo više ovo odgovara”. (Danijela iz Zemuna, 46 godina).
“Posle mnogo traganja konačno sam našla nešto što će mi pomoći da se rešim viška kilograma, a i potrebe za šećerom što mi je najveći problem. Ishrana je odlična,samo voljom sve se postigne. Hvala Mašo. (Marija iz Zemuna, 34 godine)

Mašu Vujanović možete kontaktirati putem mejla: smrsajtezauvek@gmail.com
Fejsbuk stranice https://www.facebook.com/VitkaMasha/
Skype: blagodarna2017
tel: +381 (0) 68 518 10 47 (radnim danima od 11-16 časova i subotom od 13:30 – 16 časova, UTC+1)
Više o Maši Vujanović pogledajte na sajtu: www.mashavujanovic.com

Intervju sa Mašom Vujanović:

Gojaznost kao bolest zavisnosti

Saveti Maše Vujanović:
Kako smršati i podmladiti se?
Nemam šta da obučem, sve mi je veliko!
Kako smršati bez gladovanja?
Imala sam 51kg viška, a sad oblačim šta god poželim
Život sa viškom kilograma više nije moj život

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Knjiga o novcu Ane Bučević Biti i imati je duhovna…