fbpx

BG online

Estetika

Smanjite bore i dubinski hidrirajte kožu

Vreme je za mlađi izgled

Estetski standardi u antiaging oblasti su se promenili. Poznate dame, a sve češće i stručnjaci, ističu da je glavni saveznik u postizanju i održanju efekata podmlađivanja redovna i adekvatna antiage nega.
Adekvatan izbor antiage preparata, koji će podržati i produžiti efekte dermatoloških, kozmetičkih ili tretmana estetske medicine, prema njihovom mišljenju, podrazumeva da preparati koje koristite pružaju pre svega intezivnu hidrataciju.
Važan uslov pri izboru antiage preparata je i da ciljano umanjuju one znakove starenja koji su specifični za vašu kožu, bilo da su najveći problem bore, opadanje volumena ili gubitak svežine i elastičnosti.
Preparati iz Eucerin® antiage linija zadovoljavaju oba ova uslova, a njihova podnošljivost na koži, čak i neposredno posle estetskih tretmana, klinički je i dermatološki dokazana. Formulacija Eucerin® antiage linija pruža koži intenzivnu hidrataciju, a aktivni sastojci preparata iz različitih linija ciljano umanjuju individualne znake starenja.

Moćna hijaluronska kiselina

U osnovi formulacije Eucerin®Hyluron-Filler linija nalazi se izuzetno efikasna kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja obezbeđuje trenutne i dugotrajne efekte u borbi protiv starenja – umanjuje bore na površini i duboko u koži i pruža intenzivnu dubinsku hidrataciju.
 Eucerin®Hyaluron–Filler linija obezbeđuje efikasno popunjavanje bora i dugotrajnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži. Ova linija sadrži i bioaktivni saponin, koji stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži. Redovnom upotrebom koža je podmlađena, optimalno hidrirana, sveža i blistava!
 Eucerin® Hyaluron – Filler+Volume Lift linija sadrži tri aktivna sastojka: magnolol, oligopeptide i hijaluronsku kiselinu. Nega preparatima iz ove linije cilja upravo one slojeve kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora.
 Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija zasniva svoju efikasnost na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: arktina, silimarina i hijaluronske kiseline, koji vraćaju koži elastičnost i ublažavaju duboke bore, vidljivo poboljšavajući celokupan izgled kože.
Eucerin®Q10 ACTIVE linija podići će energetski nivo ćelija kože, osnažiti je u borbi sa oksidativnim stresom i podstaći regenerativne procese u koži. Zahvaljujući antioksidansima koje sadrže, preparati iz ove linije hrane kožu osnažujući  je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom koža postaje elastična i čvršća, vraća joj se mladalački sjaj, a bore se umanjuju.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ken Blančard i njegovi koautori u knjizi “SAM SVOJ LIDER…
error: