fbpx

BG online

Vesti

Slowliving koncept hotela Pegaz

Usporite i posvetite vreme sebi

Brz način života neizbežno “troši” svakog čoveka. Vreme je da usporite i posvetite vreme sebi! Pegaz Holiday Resort sa 4 zvezdice, moderan hotel u Vrnjačkoj banji nudi jedinstven slowliving koncept koji svojim gostima pruža mogućnost da konačno uspore, oslušnu sebe, žive u sadašnjem trenutku i priušte sebi kvalitetan odmor.
U hotelskom kompleksu hotela Pegaz Holiday Resort se nalaze udobni i savremeno opremljeni apartmani, prijatan restoran Adut i pažljivo osmišljeni wellness sadržaji. Pegaz je udaljen 300m od centralnog parka Vrnjačke Banje i prijatno je ušuškan u mirnom delu ove popularne turističke destinacije, dok svojim posetiocima pruža drugačije iskustvo boravka u Vrnjačkoj Banji.
Pegaz Holiday Resort se izdvaja i po brojnim pažljivo i stručno osmišljenim slowellness programima koji umiruju, revitalizuju i bude. Svaki od njih poklanja jednaku pažnju vašem umu, telu i duhu putem odabrane kombinacije tretmana, aktivnosti i zdrave hrane.
Posetiocima wellness centra su na raspolaganju 5 različitih tipova sauna, slana soba, parno kupatilo, sobe za opuštanje, sobe za masažu, sobe za kozmetičke i terapeutske tretmane, zatvoreni bazen, đakuzi i tuševi doživljaja.
Gosti koji više vole da se dobro umore pre prepuštanja vreloj pari i/ili veštim rukama masera i terapeuta, mogu to učiniti u savremeno opremljenoj teretani i uz savete profesionalnih trenera.
U okviru slowellness programa nalazi se i ordinacija Dr Gifing u kojoj posetioci mogu uraditi kompletan pregled i opredeliti se za neki od tretmana, od programa detoksifikacije do programa poboljšanja opšteg stanja organizma.
U restoranu Adut koji se nalazi u Pegaz Holiday Resortu sve je podređeno slowfood pripremi i uživanju u hrani, pa tako Adut svoje posetioce svakim zalogajem podseća da hrana nije samo gorivo za telo, već je i sam čin obedovanja način da usporimo i povežemo se sa sobom i onima koji su tu sa nama sada i ovde. Svake nedelje se u restoranu Adut organizuje gurmanska rapsodija uz selekciju vrhunskih vina.

BUSYNESS IS NOT OUR BUSINESS

Pegaz Holiday Resort svojim gostima nudi mogućnost pohađanja programa edukacije “Busyness is not our business” koji se odvija u malim grupama. Namenjen je svima koji žele da nauče kako mogu imati više vremena za sebe.

SLOWORKSHOP

Pegaz Holiday Resort Sloworkshop je program usporavanja i obnavljanja energije umornih timova. Timsko usporavanje i opuštanje je naš korporativni program, a u saradnji sa HR menadžerom vaše kompanije Pegaz Holiday Resort će za vaš tim osmisliti program koji će obnoviti i osvežiti igru vašeg tima.

SLOWLIVING

Usporiti znači kultivisati svesnost sadašnjeg trenutka, napraviti osvešćeni izbor. Živeti sporo, znači prihvatiti principe koji su nam prirodno dati: međuzavisnost, jedinstvenost, jednostavnost, organizovanost. Izborom sporog života prihvatamo međuzavisnost sa okruženjem u kojem postojimo, od koga uzimamo, koje nas inspiriše i kojem svojim sada i ovde činjenjem dajemo.
Odlazak u banju više ne mora da bude sinonim za ljude u ozbiljnim godinama i još ozbiljnijim zdravstvenim problemima.
Odlazak u banju je izbor onih koji su svesni da je usporavanje radi sopstvenog dobrostanja preduslov za život ispunjen brojnim drugim sadržajima. Pegaz Holiday Resort i restoran Adut u Vrnjačkoj Banji vam to svakako omogućavaju. Bez obzira da li dolazite na porodični odmor, vikend beg iz grada, romantični vikend za dvoje, teambuilding ili radionicu sticanja novih veština, Pegaz Holiday Resort u Vrnjačkoj Banji je Slow Living hotel u svakom smislu te ideje.

(PROMO)

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Protivotrov za haos dr Pitersona Jedan od najcenjenijih, najuticajnijih i…
error: