BG online

ZDRAVLJE

Povezanost tela i psihe (seminar Recall Healinga u Beogradu)

Kako razrešiti uticaj emocija i stresova na zdravlje i životne izbore?

Da li ste se nekad upitali zašto patite od određenih bolesti, zbog čega vas kroz život ili situacije u životu prate neki simptomi ili vas preplavljuju određene emocije, zašto ponavljate neke obrasce ponašanja ili zašto vam se u životu dešavaju neke stvari? Zbog čega bolujete od raznih alergija, astme, dijabetesa, raznih kardio-vaskularnih bolesti…? Zašto neko pati od bolova u leđima, bolesti kukova, kolena, vilice, zuba, bolova u ramenima, šakama, stopalima, ukočenog vrata, glavobolja, vrtoglavica, depresije, anksioznosti, nesanice, anoreksije ili zašto ga muči višak kilograma koji nikako ne može da skine?

Drugi modul Recall Healinga

Na seminaru RECALL HEALIG-a koji će biti održan u Beogradu 16, 17 i 18. marta 2018. naučićete koji emocionalni konflikti utiču na stvaranje određenih bolesti .  Kroz brojne primere iz prakse spoznaćete koji su emocionalni i biloški procesi odgovorni za nastanak kojih patologija, naučiti kako da na životnoj liniji pronađete odgovarajuće konflikte koji uzrokuju bolest i kako se oni razrešavaju, šta su to programirajući stresni događaji, a šta okidači, šta je to konflikt dijagnoze – prognoze, šta su to “ponavljajući životni ciklusi”, šta je “generacijski sindrom”, a na koji način određeni stresovi ili emocionalne traume, kao i životni obrasci naših predaka utiču na život i zdravlje. Naučićete kako da postanete svesni ili da pomognete klijentu da osvesti skrivene emocije koje će ubrzati proces isceljenja- kaže organizator ovog seminara dipl. homeopata Suzana Đokić.

Emocionalni konflikti

Suzana Đokić dodaje da iza raznih vrsta kancera, multiple skleroze, muskularne distrofije, epilepsije, ekcema, psorijaze, učestalih cistitisa, bolesti određenih digestivnih organa, anemije, gingivitisa, Hašimotove bolesti i disfunkcija štitne žlezde, hemangioma, razih vrsta polipa, problema sa bubrezima, reproduktivnim organima, reumatoidnog artritisa, čestih upala grla stoje različiti emocionalni konflikti.
-Kroz Recall Healing polaznici ovog seminara naučiće biološki proces koji povezuje emocionalne konflikte sa mnogim  bolestima i stanjima, kao i način njihovog razrešavanja-objašnjava Suzana Đokić.
RECALL HEALING je namenjen praktičarima različitih tehnika u cilju poboljšanja zdravlja, kao i svakome ko želi da radi na sebi ili pomogne svojim najbližima. Kroz Recall Healing naučićete kako da pomognete sebi ili kako da budete vodič drugoj osobi na putu pronalaženja emocionalnih i bioloških konflikata koji se nalaze iza njene bolesti, stanja, emocija, ponašanja i na taj način doprinesete poboljšanju ne samo njenog zdravstvenog stanja već i života.

Seminar/radionica Recall Healing nudi drugačiji pristup zdravlju. Pomaže da razumemo ko smo mi u stvari (sa biloške tačke gledišta), pruža pristup novom, višem nivou svesti. Svaka bolest ima svoje značenje, svoju poruku, a ta nova spoznaja je naš unutrašnji „iscelitelj“. To je spoznaja o prethodnim emocionalnim traumama koje nekada i ne moraju biti naše, kao i osećaj samog tog doživljenog iskustva. To je najbolji put ka boljoj budućnosti.
Predavač na ovom seminaru je Gilbert Renauld, PhD. iz Vancouvera, Kanada koji poseduje objedinjeno, produbljeno i usavršeno znanje i rad dr. Ryke Geerd Hamera, (New German Medicine), i dr. Claude Sabbaha (Total Biology of the Living Creatures and Biological Deprogramming creator).
LOKACIJA: Life Design hotel, Balkanska ulica br. 18, Beograd
Prijave putem e maila: [email protected] ili telefonom 062 1760 708

Saveti Suzane Đokić:
Povezanost tela i psihe
Šta se krije iza bolesti?
Emocionalni konflikt kao okidač za bolest
Drugačiji pristup zdravlju
Menopauza ne mora biti stresna
Zdrava, otporna i emocionalno stabilna deca

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Realni pogled u femme fatale ex yu muzičke scene „Magi…