BG online

ZDRAVLJE

Šta se krije iza bolesti? (Seminar Recall Healing-a)

POBOLJŠAJTE ZDRAVLJE, RADITE NA SEBI

Svaka bolest ima svoje značenje i poruku, a spoznaja o emocionalnim traumama je najbolji put ka ozdravljenju- tvrde praktičari  tehnike Recall Healing koja se bavi identifikacijom i razrešavanjem emocionalnih trauma i bioloških konflikata koji se kriju iza određenih stanja, bolesti i ponašanja.
Da li se ikada zapitali zašto patite od nekih tegoba i bolesti, zbog čega vas kroz život i situacije prate određeni simptomi, zašto vas preplavljuju neke emocije, zbog čega ponavljate obrasce ponašanja i zašto vam se neke situacije ponavljaju, zbog čega bolujete od alergija, astme, dijabetesa, kardio-vaskularnih bolesti, bolova u leđima, kukovima, kolenu, vilici, zubu, ramenima, šakama, stopalima, vratu ili glavi, zašto se javljaju vrtoglavica, depresija, anksioznost, nesanice, anoreksija ili vas možda muči višak kilograma koji nikako ne možete da skinete?

Seminar Recall Healinga

Emocionalni konflikti mogu biti uzročnici i brojnih hroničnih bolesti, a po rečima Suzane Đokić organizatorke seminara Recall Healing-a koji će 3, 4 i 5. marta održati Gilbert Renauld u Beogradu ova tehnika nepogrešivo ukazuje na to koji konflikti stoje iza mnogih patologija i otkriva šta se nalazi iza konflikata koji stvaraju ljudima veliku patnju.
-Spoznajom toga šta nosimo u sebi i koje obrasce ponašanja ponavljamo krećemo ka putu novog, kvalitetnijeg života i približavamo se svom suštinskom “ja”. Putujući kroz Recall Healing čovek slaže slagalicu svog života, a to nam omogućava razumevanje događaja i bolesti u našem životu- objašnjava Suzana Đokić.
Seminar/radionica Recall Healing – modul 1 nudi sasvim drugačiji pristup zdravlju. Pomaže razumevanju toga “ko smo mi u stvari” (sa biloške tačke gledišta). Kanađanin Gilbert Renauld, PhD. iz Vancouvera je u Recall Healingu objedinio produbljeno i usavršeno znanje i rad dr. Ryke Geerd Hamera, (New German Medicine) i dr. Claude Sabbaha (Total Biology of the Living Creatures and Biological Deprogramming creator).
-Seminar se sastoji iz 3 modula i nekoliko radionica. Svaki modul pojedinačno traje 3 dana, a datumi sledećih modula i radionica biće dogovoreni u martu- kaže Suzana Đokić. – Recall Healing je namenjen praktičarima raznih tehnika u cilju poboljšanja zdravlja, kao i svakome ko želi da radi na sebi ili pomogne svojim najbližima. Kroz Recall Healing se uči kako da pomognete sebi ili kako da budete vodič drugoj osobi na putu pronalaženja emocionalnih i bioloških konflikata koji se nalaze iza bolesti, stanja, emocija, ponašanja.Recall Healing posmatra čoveka kao triadu psihe, automatskog mozga i tela, uči nas koji konflikti stoje iza kojih patologija, šta je iza konflikata koji stvaraju veliku patnju.

Drugačiji pristup zdravlju

Seminar/radionica Recall Healing – modul 1 nudi drugačiji pristup zdravlju.
-Svaka bolest ima svoje značenje, svoju poruku, iznoseći spolja ono čega smo nesveni negde u dubini svoga bića. Ova nova spoznaja je naš unutrašnji „iscelitelj“- napominje Suzana Đokić.
RECALL HEALING SEMINAR –  MODUL 2: 16-17-18 mart 2018.. u Life Design hotelu, Balkanska br.18
Predavač: Gilbert Renauld, PhD, (Vancouver Kanada)

Recall Healling integriše znanja nekoliko vrsta medicinskih specijalizacija, priznatih naučnih istraživanja kao i opservacije ljudskog, životinjskog i biljnog sveta i daje spoznaju koja pomaže da shvatimo razlog patnje. Tako postaje jasniji i bilološki aspekt koji je doveo do bolesti.
Na seminaru RECALL HEALIG-a naučićete koji emocionalni konflikti utiču na procese stvaranja određenih bolesti (sa biološke i embriloške tačke gledišta). Kroz brojne primere iz prakse spoznaćete koji su emocionalni i biloški procesi odgovorni za nastanak kojih patologija, naučiti kako da na životnoj liniji pronađete odgovarajuće konflikte koji uzrokuju bolest i kako se oni razrešavaju, šta su to programirajući stresni događaji, a šta okidači, šta je to konflikt dijagnoze – prognoze i koji su efekti na naše telo, šta su to “ponavljajući životni ciklusi”, šta je “generacijski sindrom”, a na koji način određeni stresovi ili emocionalne traume, kao i životni obrasci naših predaka utiču na naše živote i zdravlje, naučićete kako da postanete svesni ili pomognete svom klijentu da osvesti skrivene emocije koje će ubrzati proces isceljenja- kaže organizator ovog seminara dipl. homeopata Suzana Đokić.
Predavač na ovom seminaru je Gilbert Renauld, PhD. iz Vancouvera, Kanada koji poseduje objedinjeno, produbljeno i usavršeno znanje i rad dr. Ryke Geerd Hamera, (New German Medicine), i dr. Claude Sabbaha (Total Biology of the Living Creatures and Biological Deprogramming creator).
Više o Gilbertu Renauldu i njegovom radu možete naći na njegovom zvaničnom Recall Healing sajtu:
http://recallhealing.com/
Obavezne su prijave unapred. Prijave možete izvršiti putem e-maila: suzana.djokic06@yahoo.com ili na broj telefona 062 1760 708

 

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
NOVAC NE MENJA LJUDE, ONI SE MENJAJU SAMI Da se…