BG online

Roditeljstvo

Savršen početak raspusta za decu koja žele 5+

Najvažnije veštine 21.veka su komunikacija, prezentacija, znanje, stanje, samomotivacija i fokus na cilj. One će u budućnosti praviti razliku između uspeha i želje za uspehom. Pokušajte da zamislite svoje dete za pet godina od danas kako raste bez ovih savladanih veština za koje sad znamo da su imperativ u 21. veku. Teško će biti motivisano, imaće odgovor za sve „evo, sad ću“, biće nezainteresovano za budućnost, teško će umeti da pokaže i primeni ono što je naučilo.
Činjenica je da će dete koje na vreme počne da uvežbava nove veštine ima ogromne šanse da psotane u budućnosti samosvesno, samouvereno i spremno da ostvari svoje ciljeve. Ono će imati odlične temelje za to da razvije sposobnost da informacije kojima je bombardovano sa svih strana, filtrira i upravlja njima. To je dete svesno svoje autentičnosti, koje ume da upravlja vremenom i svojim resursima.
Smarter Intenziv je program namenjen onima koji žele da raspust započnu na novi način, uz savladavanje novih veština, osmišljen za one koji nemaju vremena tokom školske godine da se na ovaj način posvete sebi, za sportiste koji ne nalaze vremena za ovakve treninge, a odlično zanaju da je pobeda prvo u glavi.
-Smarter Intenziv je program u kojem mladi stiču VEŠTINE uspeha kojim dopunjuju i olakšavaju svoj put kroz formalno obrazovanje, gradeći svoju SREĆNU i USPEŠNU budućnost već danas.
Benefiti Smarter programa su razvijanje lične svesti i samopouzdanja, odlična komunikacija sa vršnjacima, oslobađanje od treme, usmerenost na rezultate i ciljeve, odlični školski rezultati, odnos sa autoritetima i roditeljima, postizanje emotivne ravnoteže, upravljanje kritikom, smelo i vešto prezentovanje, upravljanje internetom i društvenim mrežama, samomotivacija kad je najpotrebnije…. kaže Svetlana Lolić, NLP trener i osnivač Smartera.
Smarter Intenziv traje 5 dana, 4 sata dnevno. Grupe su koncipirane tako da svaki polaznik od ove edukacije dobije maksimum u energičnom i stimulativnom okruženju, uz vrhunske trenere, a kroz različite vežbe tokom treninga.
Ovaj jedinstveni trening održava se samo jednom godišnje
od 26.06 do 30.06.2018.godine od 10-14h
Cena ovog programa je 249 eura.
Informacije i prijave na tel. +381 63 355 612 i mail smarter@smartercentar.com

Više o Smarter treneru www.smartercentar.com/o-nama/
Smarter centar se nalazi u srcu Beograda, na Vračaru u ulici Stojana Protića 27.

Svetlana Lolić, NLP trener i profesionalni coach, osnivač Smarter training&coaching centra za mlade, Stojana Protića 27, Vračar
www.smartercentar.com

Intervju sa Svetlanom Lolić:

Kako odrastaju samosvesni, ostvareni, srećni i uspešni mladi ljudi?

Saveti Svetlane Lolić:
Prevaziđite strah od neuspeha i uspeha
Da li su ocene važne? Jesu. Tačka.
Oporavak od razvoda
Usamljeni roditelji, kreatori sopstvene tuge

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Od Saxona do Bilija Zaječarsku Gitarijadu 2018. otvoriće britanski heavy…