BG online

News

Savršen odmor na dohvat ruke

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, nastavlja se i ove godine pod sloganom „Vidi Srbiju, savršen odmor je nadohvat ruke“.
Cilj ove kampanje je udruživanje snaga i kapaciteta privatnog, javnog, civilnog sektora i profesionalnih udruženja u promociji ponude Srbije u predstojećem letnjem periodu, kao i prilika da se promovišu vaučeri za odmor u Srbiji u realizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Rep. Srbije.
TOS će promovisati turističku ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu i pozivaće domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom zemlje.
Program promotivnih aktivnosti u gradovima održavaće se od 17 do 21 h i uključivaće deljenje promotivnog materijala, animaciju, program na bini i predstavljanje grada domaćina, turističkih organizacija iz Srbije, kao i promociju najvećih festivala u Srbiji.
TOS će na svom štandu organizovati kviz znanja za posetioce „Koliko poznaješ Srbiju“. Nagrade za posetioce obezbeđuju turističke organizacije iz cele Srbije u saradnji sa Udruženjem banjskih i klimatskih mesta Srbije, JP Skijališta Srbije, HORES-om, Nacionalnom Asocijacijom turističkih
agencija Srbije (YUTA).

Spisak gradova i datuma:
1. Niš 16.06.
2. Čačak 23.06.
3. Novi Sad 30.06.
4. Beograd 7.07.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
"DANI I GODINE”, PESMA KOJA PRIVLAČI SREĆU Pop pevačica Nina…