fbpx

BG online

Roditeljstvo

Saveti psihologa i homeopate namenjeni roditeljima 21. veka

Na Dečijem sajmu u Beogradu posetioci su imali priliku da posete tribinu časopisa BGonline www.bgonline.rs pod nazivom „Vodič za roditelje 21. veka“ na kojoj su govorile psiholog i psihoterapeut Ljubica Bogetić i homeopata Suzana Đokić, stručne saradnice BGonline-a koje su govorile o tome koliko je 21. vek doneo promene, kako u vaspitanje i odnos sa decom, tako i u pristuip preventivi i lečenju različitih bolesti.
Od roditelja koji su prisustvovali ovoj tribini smo saznali da nedovoljno vremena provode sa svojim mališanima, a Ljubica Bogetić je ukazala na to koliko je važno biti pored deteta, naročito u najmlađem uzrastu i objasnila na koji način to utiče i na detetovo samopouzdanje u odraslom dobu.
Homeopata Suzana Đokić je posetiocima Dečijeg sajma približila homeopatiju, kao i sam pristup pacijentu, ali i otkrila kako izgledaju „kuglice i tabletice“ kojima se leči, odnos medicine i homeopatije, ali i istakla da su danas, deset godina koliko je homeopatija prisutna kod nas roditelj otvoreniji za ovaj vid prevencije i lečenja. Suzana je rekla i da najbrže i najefikasnije homeopatski lekovi deluju na najmlađe i da su izuzetno nežni i neagresivni.

Foto: Jelena Vlatković

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
STRAH KAO POTISNUT ENTUZIJAZAM Verujete da vam se dešavaju samo…
error: