BG online

Vesti

Sajamska premijera Opela

Combo je udoban i efikasan

Combo Cargo i Combo Life premijerno su predstavljeni na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Oba modela multifunkcionalnog Comboa već su ovenčena nagradama za Best buy automobil (Combo Life) i Međunarodni Van godine (Combo Cargo).
-Peta generacija kompaktnog, multifunkcionalnog modela Opel Combo razvijena je prema standardima putničkih automobila i dostupna u dve verzije, putničkoj Combo Life i komercijalnoj Combo Cargo – obe u brojnim varijantama. Combo Life i Combo Cargo imaju svoju standardnu (4,40 metara) ili XL (4,75 metara) verziju. Combo Life koji je stekao epitet najboljeg prijatelja porodice je opciono dostupan sa 5 ili 7 sedišta sa dovoljno prostora za do 2,693 litara prtljaga. Transporter (lako komercijalno vozilo) je dostupan sa dva reda sedišta i krovnim otvorom. Nudi tovarni prostor zapremine do 4,4 m3, a razvijen je sa ambicijom da profesionalcima ponudi maksimalnu efikasnost- kaže Aleksandar Nikolić, menadžer prodaje komercijalnih vozila.

Nenad Buha

Opelovi bestseleri

U Hali 4 Salona automobila Opel je izložio i svoje ostale adute: Astru, Inigniu, Corsu, SUV modele, a na komercialnom delu štanda Vivaro i Movano.
-Pored Comboa naš akcenat na ovogodišnjem salonu automobila je na Opelovim bestselerima Corsi, koja je u svetu do sada prodata u 12 miliona primeraka i naravno Astri, koja je godinama naš najprodavaniji model na domaćem tržištu. Veliku pažnju poklanjamo i X šampionima, Opelovim SUV modelima: Grandland X, Crossland X i Mokka X. Tu je i Insignia kao Opelovo remek delo, pre svega zahvaljujući jedinstvenoj paleti najsavremenijih inovacija i luksuznih elemenata premijum klase- kaže Irena Trifunović Opelova menadžerka za marketing i komunikacije za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Irena Trifunović

120 godina Opela

Opel ove godine obeležava 120 godina od proizvodnje prvog automobila, kada je udovica Adama Opela, četiri godine posle njegove smrti, a po savetu svojih sinova odlučila da započne proizvodnju automobila.
Nakon uvođenja sedam novih modela 2017. godine, i još tri nova tokom 2018. godine: Insignia GSi, Corsa GSi i novo izdanje Comboa, u 2019.god planirana je nova Corsa. Do 2020. godine iz Opela će izaći ukupno devet novih modela.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Podrška koja zdravlje znači Dijagnoza koja menja život iz korena,…