BG online

Sajam automobila
Vesti

Sajam za mlade (Belgrade Youth Fair 2018)

U Beogradu će se 26. i 27. aprila, u prostorijama Kolarčeve zadužbine na Studentskom trgu, održati četvrti Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji, gde će mladi imati priliku da se povežu sa brojnim kompanijama i institucijama, a sebi obezbede praksu ili zaposlenje. Program manifestacije trajaće od 10 do 17h, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.
Cilj ove manifestacije koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije….
Mladi će imati šansu da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu da ponude. Ove godine će se na sajmu predstaviti različite kompanije i organizacije koje rade sa mladima, pa će tako mladi imati priliku da se informišu o brojnim drugim mogućnostima i pogodnostima koje su im dostupne. Svim posetiocima Belgrade Youth Fair-a će biti pružena šansa da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i da steknu nova znanja i veštine kroz konferencijski deo manifestacije.
Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na putem sajta www.youthfair.rs, a one će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Intenzivna hidratacija Jedinstvena pena sa teksturom koju koža brzo upija…