BG online

Enterijer

Sajam nameštaja od 5. do 10. novembra u Beogradu

U halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 Beogradskog sajma održaće se od 5. do 10.11. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se od 5. do 9. novembra u hali 5 paralelno odvijati 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije uz učešće više od 500 izlagača iz 38 zemalja.
Jedan od vodećih evropskih sajmova iz oblasti dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u novom izdanju predstaviće program vrhunskog kvaliteta, sa fokusom na premijere, inovativne dizajnerske trendove, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena uz prisustvo velikog broja stručne publike i posetilaca.
Domaći posetioci imaće priliku da se u Beogradu upoznaju sa novim i najatraktivnijim dizajnerskim rešenjima i sagledaju novitete koje su do sada mogli da vide samo na najpoznatijim svetskim sajmovima.
Prvi put na sajmu učestvovaće dva prestižna italijanska brenda – Colombini Casa i Cappellini, kao i danski Muuto, hrvatski Nunc i Hespo, severnomakedonski Fagus i srpske firme Lesnina S, Emmezeta i drugi.
Na Sajmu nameštaja predstavlja se izuzetan program domaćih izlagača: Gir, Simpo, Extraform, Catra Home Fashion, Atlas, studio Dsignedby, Wood Mood Design, Garda, Rast, Kolarević, Casa Familia, Concept Line, Wood Feel…
I ove godine biće dodeljene nagrade Zlatni ključ i Sajamski ključ za najkvalitetnija i inovativna rešenja u ovogodišnjoj produkciji.
Radno vreme Sajma nameštaja:
UTO – SRE, 5 – 6. novembar: 10:00 – 19:00
ČET – NED, 7 – 10. novembar: 10:00 – 20:00
Radno vreme Sajma mašina:
UTO – SUB, 5 – 9. novembar: 10:00 – 19:00

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
“Jako je važno da žena ustane i kaže šta misli…
error: