BG online

Estetika

Sapuni budućnosti Tanoshinde

Za bolji imunitet i lepši izgled vaše kože

Japanske prepelice su jedine ptice koje ne mogu da se zaraze nijednom bolešću i imaju mogućnost prenošenja imuniteta putem oplođenog jajeta. Telesna temperatura japanske prepelice je viša od 40 stepeni i kao takve, ove ptice nisu podložne virusima. Njihovo jaje je izuzetno lekovito, a Kozmetika Tanoshinde je ekskluzivni brend koji u svojim proizvodima ima veliku količinu prepeličjih jaja.
Rezultati svetske zdravstvene organizacije kažu da su jaja japanskih prepelica izuzetno pomoćno lekovito sredstvo u lečenju mnogih bolesti, da podstiču izlečenje svih vrsta alergija koje nestaju u periodu od 3 do 6 meseci redovnog konzumiranja prepeličjih jaja, a spektar supermoći jaja prepelice kod izlečenja različitih bolesti i stanja je veliki. Jaje japanske prepelice sadrži 5 puta više fosfora, 8 puta više gvožđa, 6 puta više vitamina B1 i 15 puta više vitamina B2 nego jaje domaćih kokošaka.
Osnova(baza) svih sapuna Tanashinda cosmetics su ulja, tj. masti prirodnog porekla, mirisne note i velika količina jaja japanskih prepelica zbog čega su jedinstveni i izuzetno lekoviti.  U jednom sapunu od 100 g nalazi se 17.2 jajeta japanske prepelice!
U proizvodnji ovih hand made sapuna korišćene su mirisne note čuvene francuske kozmetičke kuće Roshe.
Korisnici Tanashindo sapuna kažu da su efekti redovnog korišćenja izuzetni. Mnogi su postigli izuzetne rezultate u tretiranju problematične kože i akni, a svi se slažu u jednom- da Tanashindo sapuni čine kožu blistavom i mlađom što je i očekivano budući da jaja japanske prepelice sadrže veliku količinu tokaferola (vitamina E) koji doprinosi podmlađivanju.
Zahvaljujući jajima japanske prepelice ovi sapuni sadrže savršen odnos sastojaka koji na najprirodniji i najkvalitetniji način hrane kožu. Sapun od jaja japanske prepelice je PH neutralan i nema uticaj na kiselost kože, a izuzetno prija suvoj koži.
U ponudi su tri mirisne note sapuna Tanashindo cosmetics: mošus, neva, cimet & vanila (piling). U sapunu koji je namenjen za pilig nalaze se mlevene sasušene ljuske od prepeličjih jaja koje su pune kalcijuma.

Sapune sa jajima japanske prepelice Tanoshindo cosmetics (pakovanje od 100g) po promotivnoj ceni od 600 din + PTT troškovi možete poručiti putem telefona 066060820 ili putem porudžbenice:
Isporuka na teritoriji Srbije
© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
Besplatna stručna podrška anksioznim osobama “Svaka deseta osoba u Srbiji…