BG online

Vesti

Revija pasa i puštanje zmajeva

Zabavan vikend na Sava Promenadi

Još jedan zabavni vikend je pred posetiocima Sava Promenade, pogotovo za ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca, ali i one koji možda tek žele to da postanu. Prvi dan vikenda će na ovom beogradskom šetalištu biti posvećen podizanju svesti o značaju udomljavanja, kao i veseloj nagradnoj reviji čovekovih najboljih prijatelja, dok je u nedelju Belgrade Waterfront još jednom pripremio nesvakidašnju zabavu za mališane – puštanje zmajeva.
U subotu, 6. jula vlasnici i njihovi ljubimci zajedno će šetati pred žirijem u okviru revije kućnih ljubimaca! Ovo je savršena prilika da svetu pokažete svoje voljene četvoronožne drugare, ali i da osvojite vredne nagrade, jer će žiri dodeljivati priznanja u kategorijama „naj lajavko“, „naj čupavko“ i „najlepši par“. Okupljanje i prijava takmičara počinje od 18 časova, dok je početak revije pasa zakazan za 18.45h.
Revija će takođe biti povod da se proširi svest o važnosti udomljavanja, pa će tako sve vreme takmičenja na Sava Promenadi biti postavljeni i štandovi na kojima ćete na licu mesta moći da udomite novog najboljeg prijatelja, te naučite dosta o konceptu odgovornog vlasništva.
Porodična zabava nastavlja se u nedelju, 7. jula od 18 do 21 sat, kada će za klince i klinceze biti organizovano puštanje zmajeva! Uz pomoć animatora, najmlađi drugari zabavljaće se pokušavajući da učine let svog zmaja što dužim, a po završetku druženja ovi šareni i neobični rekviziti će im biti i poklonjeni, tako da, ukoliko im se dopadne, mogu uz pomoć mama i tata da nastave da uživaju u ovom hobiju.
Vidimo se i ovog uzbudljivog vikenda na Sava Promenadi!

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Početak ovogodišnjeg EXIT festivala označiće i početak nove nacionalne humanitarne…