fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Regeneracija, relaksacija, mentalna, fizička i duhovna harmonizacija (Peđa Filipović)

HEALING DANCE, EKSKLUZIVNO U SRBIJI I REGIONU

Peđa Filipović je u periodu od 28.maja do 4.juna ove godine  boravio Mađarskoj, u neposrednoj blizini Budimpešte gde je na sebi svojstven način filingranski vajao i rekapitulirao HEALING DANCE- metodu čuvenog kreatora grčkog porekla Aleksandra Georgiosa. Peđa je ovu veštinu počeo da izučava pre dve godine od licenciranog učitelja Ašamana Greja da bi 4. juna položio ispit i dobio licencu praktičara ove metode regeneracije, relaksacije, mentalne, fizičke i duhovne harmonizacije koja se izvodi u termalnoj vodi.

Zaronite u sebe

Peđa Filipović će u narednom periodu nakon što se  obezbede sva dokumenta koja svedoče o njegovim studijama, odslušanim i položenim satima anatomije, fiziologije, medicinske etike, psihologije, studija joge, radionice telesnih vežbi, biti ubeležen u listu svetskih praktičara healinh dance-a. Rame uz rame sa licenciranim HD praktičarima sa raznih krajeva planete Peđa će biti jedini u ovom elitnom društvu sa teritorije ex YU.
-Healing dance je umetnost, gotovo poezija, muzika, ples, bogatstvo pokreta koje se primenjuju u termalnoj vodi. Pored masaže tela, tu je i ceo sistem kretanja terapeuta koji sofisticairano isteže svaki delić mišića, ligamenata, zglobova. On upućuje na duboko ronjenje u središte sebe i otvaranje svih emotivnih, mentalnih foldera, čak i onih davno zatvorenih. Iz tog razloga studiranje ove lepote zahteva i poznavanje napomenutih oblasti medicine, umetnosti, psihologije, raznih tehnika masaža- objašnjava Peđa Filipović.
Iako je Peđa i sam kreator i autor metode ” Anđeoski dodir vode” koja je pre par godina uvedena u wellness koncept Termi Tuhelj u Hrvatskoj, ukazao je poverenje kolegi Aleksandru da ga vodi putevima otkrivanja novih znanja i rada na sebi.

Neprekidan rad na sebi donosi radost

Naš Peđa Filipović, učitelj i kreator masaža i wellness koncepta, nedavno je u Srbiju prvi doneo i znanja o direktnoj japanskoj moksibustiji, a takođe je i jedini licencirani intruktor za blagotvornu AI CHI tehniku japanskog autora Jun Konna koji mu je i bio učitelj. Peđa je Ai Chi inkorporirao i edukovao terapeute u eminentnim zdravstvenim institucijama kako u našoj zemlji tako i u regionu.
Kod nas je to u specijalnim bolnicama za rehabilitaciju Banja Koviljača, Niška banja, Prolom i Lukovska banja, Junaković, Kanjiža, Rusanda, u Sloveniji u Termama Olimpie, u Hrvatskoj u Termama Tuhelj, u Crnoj Gori u renomiranom Igalu. Ai Chi će ovog leta imati priliku  da upoznaju i učesnici “Pozdrava životnoj energiji” na Kopaoniku u hotelu KRALJEVI ČARDACI SPA od 8. do 15.jula u sklopu osmodnevnog programa.
Već 28 godina Peđa poručuje svojim studentima i kolegama da neprekidno istražuju, uče, rade na sebi što potvrđuje i svojim primerom i svojim znanjem ulepšava kako svoj, tako i živote drugih ljudi i u svemu tome neizmerno uživa i raduje se.

Branka Gajić

Tekstovi Peđe Filipovića:
Moć zagrljaja, lekovitost suza, snaga osmeha i najlepši poklon koji možemo pružiti sebi
Najmlađi klijent na stolu za masažu Peđe Filipovića i Kraljevih Čardaka
Moć pelina i lek za 3000 bolesti
Masaža stopala by Peđa Filipović
Svoje tuge čuvam i ponekad im se vratim
Ljubav se razmenjuje dodirom
Odmorite umorne oči
Porodica se gradi od trenutka kad se dete začne
Dodir ljubavi za mamu i bebu
Savremeni wellness koncept SELFNESS
Lice je naša lična karta
Stres ostavlja zapise na duši, telu i muti nam misli
Vežbe za buđenje ličnih potencijala
Zaplovite pučinom svog mira, svesni da tako investirate u svoje zdravlje
Oči u oči sa sobom i prošlošću
Detinjstvo kao roditelj duše
Treptaj duše i koraci ka sebi

Intervju sa Peđom Filipovićem:

Svoje tuge čuvam i ponekad im se vratim (Peđa Filipović)

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pobedite introverta u sebi Ne zanima me javno eksponiranje, zašto…
error: