BG online

Roditeljstvo

Radionice za srećnu i samopouzdanu decu (Relaks kids)

Relax Kids program predstavlja inovativni mehanizam koji pomaže deci da razviju svoje kreativne sposobnosti i da unapredi njihovo samopoštovanje i samopouzdanje. Relax Kids program je kreirala Marneta Viegas 2001. u Britaniji koja je primetila pogoršanje u dečijoj koncetraciji i ponašanju. Prvi test efektivnosti Relax Kids programa pokazao je da za tri godine korišćenja na svakodnevnom nivou broj isključene dece iz škole od 19 godišnje je pao na 0. Relax Kids program se sada koristi u pola miliona domova i škola širom Evrope.
Relax Kids časovi se sprovode kroz sistem od 7 koraka učeći decu da budu smirena, fokusirana i opuštena. Časovi obuhvataju ples i pokret, dramske i opuštajuće igre, istezanje, masažu, disanje, vežbe svesne pažnje, afirmacije i vizualizacije. Relax Kids program pomaže detetu da postane svesno sebe i da izgradi zdravu vezu sa svojim roditeljima. Cilj programa je samosvesna, smirena i zadovoljna deca i roditelji.
Zvezdice radionice za decu od 3 do 5 godina održavaju se 11.09 i 13.09. od 18h. Radionice RELAX KIDS su prilagođene deci uzrasta od 3 do 5 godina. “Zvezdice radionice” su zanimljive, praktične i specijalno dizajnirane za malu decu. Rade se kroz 7 koraka koji su jednostavni i laki, sadrže puno interakcije i čitanja priča. Traju od 20 do 30 minuta. Na svakoj radionici deca igraju, pevaju, istežu svoje telo i opuštaju se. Kroz zabavan način podstiče se njihov psihofizički i emocionalni razvoj.
“Magične avanture” za decu od 6 do 9 godina održavaju se 14.09.
Zahvaljujući zabavnom programu od 7 koraka, deca uče da se kreću kao vojnici, budu princeze, otputuju na daleki istok ili igraju životinjske igre. Razvijajući sebe u pravcu da razumeju magični svet, oni istražuju osećanja koja prožimaju njihova tela. Kako bi što bolje odglumili junaka iz magičnog sveta, deca istražujući omiljeni lik nalaze se u različitim situacijama sa različitim osećanjima gde postaju svesni svojih emocija i na taj način počinju da ih kontrolišu. Ključni delovi ovih vežbi su afirmacije i vizualizacije koje vode licencirani Relax Kids treneri gde deca uživaju u opuštajućim pričama koje su specijalno napisane u svrhu Relax Kids radionica.
“Veštine opuštanja” za decu od 11 do 15 godina namenjene su tinejdžerima kako bi im pomogle u koncentraciji i učenju. Kroz ove radionice deca uče kako da spoznaju svoj pravi potencijal koji nose u sebi, a da ponekad toga nisu svesni. Radionice će ih naučiti kako da imaju pozitivne i moćne misli, kako da postignu cilj, shvate šta znači biti srećan i kako da se osećaju sjajno u svojoj koži.
Just relax radionice za odrasle održavaju se od 13.09. od 19h. Ove radionice će vam pomoći da korišćenjem mašte, vizualizacije, vežbanjem svesne pažnje budete u mogućnosti da otpustite vaše brige i ovladate svojim osećanjima. Život je put a ne destinacija i kad naučimo kako da uživamo na tom putu, bez obzira na „prepreke“, onda počinje pravi, ispunjen i sadržajni život.

Kontakt telefon Learning Ville centra: 0600283878
Mail: 88learningville@gmail.com
Sajt: www.learningville.rs

Život bez ljubavi ne donosi sreću

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Promenom emocija menja se  i finansijska situacija Novac je u…